Το Hyundai Casper γίνεται το πιο χαριτωμένο επαγγελματικό.

Σε έναν κόσμο που η τάση η οποία επικρατεί στο design θέλει τα αυτοκίνητα όσο πιο επιθετικά και άγρια γίνεται, τα μικρά και χαριτωμένα μοντέλα είναι μία σπάνια όαση. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει όμως το Hyundai Casper που έκανε ντεμπούτο πέρυσι τον Σεπτέμβριο και λανσαρίστηκε στην αγορά της Ν. Κορέας λίγους μήνες αργότερα – μικρό, με μήκος που δεν υπερβαίνει τα 3.6 μέτρα και χαριτωμένο. Τώρα, η γκάμα του λιλιπούτειου crossover εμπλουτίζεται με την επαγγελματική έκδοση: το Casper Van.

Για την μετατροπή του επιβατικού Casper σε… Van, η Hyundai αφαίρεσε τα πίσω καθίσματα, τοποθέτησε ένα διαχωριστικό για την προστασία των επιβατών και προστατευτικά στα πλαϊνά και το πίσω παράθυρο. Χάρη σε αυτές τις μετατροπές, η χωρητικότητα του χώρου αποσκευών αγγίζει πλέον τα 940 λίτρα που στην θεωρία τουλάχιστον, αρκούν για τον σκοπό που εξυπηρετεί το Casper Van, τις λεγόμενες last-mile deliveries.

Όπως αρκούν οι δύο κινητήρες με τους οποίους θα προσφέρεται στην αγορά της Ν. Κορέας: τον ατμοσφαιρικό 1000άρη των 75 ίππων και 95 Nm ροπής και τον υπερτροφοδοτούμενο 1000άρη των 100 ίππων και 172 Nm ροπής, με αμφότερα τα δύο σύνολα να συνδυάζονται με ένα 4-τάχυτο, αυτόματο κιβώτιο. Με τα σχεδόν €10.000 που κοστίζει η βασική έκδοση του Hyundai Casper Van δε, είναι η φθηνότερη στην οικογένεια του μοντέλου χωρίς πάρα πολλές θυσίες στον τομέα του εξοπλισμού καθώς οι 15άρες ζάντες ελαφρού κράματος, οι 6 αερόσακοι και οι αισθητήρες παρκαρίσματος μεταξύ άλλων, περιλαμβάνονται στον τιμή. Δυστυχώς, εμείς στην Ευρώπη δεν έχουμε την δυνατότητα να αποκτήσουμε το Casper Van αλλά αν αναζητάς ένα μικροσκοπικό, χαριτωμένο επαγγελματικό, υπάρχει πάντοτε το Citroen Ami Cargo.

Prev Post Mercedes-AMG One. Επιτέλους έτοιμη!
Next Post Έτοιμο και το Toyota GR Yaris Rally1.
Σχετικά άρθρα
or

For faster login or register use your social account.

Connect with Facebook