Συνεχίζεται η… ηλεκτρική επίθεση της Kia!

Συνεχίζεται η… ηλεκτρική επίθεση της Kia!

Η δουλειά στην Kia δεν σταματάει καθώς η γκάμα των αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων της πρέπει να συμπληρωθεί όσο το δυνατόν ταχύτερα, με όσο το δυνατόν ελκυστικότερα και ποιοτικότερα αυτοκίνητα στις πιο δημοφιλείς κατηγορίες. Η ιστορία έχει ήδη αποδείξει ότι το EV6 ήταν μονάχα η αρχή καθώς έκτοτε έχει ακολουθήσει το μεγάλο EV9 και το πιο compact EV5 αλλά οι Κορεάτες δεν έχουν τελειώσει ακόμα και αυτό επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι η Kia ανακοίνωσε πως θα παρουσιάσει δύο νέα πρωτότυπα, αμιγώς ηλεκτρικά φυσικά, σε μία ειδική διοργάνωση που θα λάβει χώρα στη Ν. Κορέα.

Το όνομα της διοργάνωσης είναι “EV Day” και η Kia την χρησιμοποιεί σε ετήσια βάση για να παρουσιάσει τα ηλεκτρικά μοντέλα της και τη νέα τεχνολογία με την μοναδική teaser εικόνα που έχει δοθεί στη δημοσιότητα για φέτος να… αποκαλύπτει 5 μοντέλα με αναμμένα τα LED φώτα ημέρας τους. Προφανώς, στην αριστερή γωνία είναι το EV6 και στην δεξιά, το EV9 ενώ στο κέντρο βρίσκεται το ολοκαίνουριο EV5. Τα κενά γεμίζουν τα δύο νέα concepts με το ένα να φαίνεται πως παίρνει τη μορφή ενός sedan/coupe/fastback και την σιλουέτα του δεύτερου να αφήνει να εννοηθεί πως πρόκειται για άλλο ένα crossover. Οι φήμες λένε ότι αυτό μπορεί να είναι το EV3 που θα τοποθετηθεί σε κάτω άκρο της γκάμας της Kia, τουλάχιστον όσον αφορά στις αμιγώς ηλεκτρικές προτάσεις της ενώ για το πιο αινιγματικό από τα δύο, δεν έχουμε απολύτως καμία πληροφόρηση.

Όπως και να έχει, η Kia υπόσχεται ότι μία σειρά σημαντικών ομιλητών δεν θα αποκαλύψουν μονάχα τα λεπτομερή χαρακτηριστικά του EV5 και κάποιες πληροφορίες σχετικά με τα δύο νέα πρωτότυπα αλλά θα αναλύσουν και τα πλάνα της κορεατικής μάρκας για το μέλλον. Το μέλλον της ηλεκτροκίνησης για την Kia, της τεχνολογίας, της βιωσιμότητας και του design. Περισσότερα λοιπόν, τις επόμενες ημέρες.

Prev Post Ford Explorer – Η Lexie Alford ταξιδεύει στη χώρα μας
Next Post Mία έκθεση μπουτίκ για Peugeot, Citroen, DS και Opel
Σχετικά άρθρα
or

For faster login or register use your social account.

Connect with Facebook