Στις 26 Ιουνίου το νέο Toyota C-HR!

Στις 26 Ιουνίου το νέο Toyota C-HR!

Η Toyota φαίνεται από τα τελευταία προϊόντα της αλλά και από τα concepts που παρουσιάζει να είναι σε μία φάση ανανέωσης. Φαίνεται πως τολμά περισσότερο με το design ενώ και η νέα σχεδιαστική ταυτότητα της έχει αποκτήσει πολλούς νέους οπαδούς – συμπεριλαμβανομένου του γράφοντος. Ένα πρώτο δείγμα πήραμε με το ολοκαίνουριο Prius που μας εξέπληξε θετικά ενώ σειρά φαίνεται πως παίρνει το C-HR που όπως ανακοινώθηκε σήμερα, θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στις 26 του Ιουνίου, σε δύο εβδομάδες από σήμερα δηλαδή.

Σχεδιαστικά δεν περιμένουμε εκπλήξεις. Η Toyota παρουσίασε στα τέλη του προηγούμενου έτους το πρωτότυπο “Prologue” που δεν έκανε απολύτως καμία προσπάθεια να κρύψει το γεγονός ότι η έκδοση παραγωγής του θα αποτελέσει το C-HR που θα κυκλοφορήσει στην αγορά. Έτσι φαίνεται και από την σκοτεινή teaser εικόνα που δόθηκε στη δημοσιότητα και δείχνει τα πίσω φωτιστικά σώματα του νέου C-HR να καταλήγουν σε ένα φωτισμένο λογότυπο της εταιρίας και του μοντέλου. Τα πίσω φωτιστικά σώματα που αξίζει να σημειώσουμε ότι ταιριάζουν σχεδόν απόλυτα με αυτά που είδαμε στο Prologue. Να αναφέρουμε επίσης ότι το design του Prologue αλλά και του C-HR παραγωγής, αποτελούν προϊόν της ευρωπαϊκής ομάδας του ED2 στη Ν. Γαλλία οπότε μπορούμε να υποθέσουμε με αρκετή ασφάλεια ότι το επερχόμενο μοντέλο έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις προτιμήσεις και τις ανάγκες του ευρωπαϊκού κοινού – περισσότερο από τον προκάτοχο του τουλάχιστον.

Προς το παρόν πάντως, δεν έχουμε επιπλέον πληροφορίες στη διάθεση μας. Το Prologue του 2022 δείχνει ότι το νέο μοντέλο έχει ελαφρώς μικρότερους προβόλους ενώ η ιαπωνική μάρκα αναφέρει ότι η καμπίνα είναι πιο ευρύχωρη αλλά περισσότερο ενδιαφέρον έχουν οι προσθήκες που αναμένονται στα κινητήρια σύνολα καθώς παρότι δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, περιμένουμε το νέο C-HR να είναι διαθέσιμο και με ένα plug-in υβριδικό σύνολο όπως έγινε προσφάτως και με το Prius. Άγνωστο είναι ακόμα αν το επερχόμενο μοντέλο θα αποκτήσει αμιγώς ηλεκτρική έκδοση στα πρότυπα των μοντέλων του ανταγωνισμού. Σε κάθε περίπτωση, μέχρι τις 26 Ιουνίου θα γνωρίζουμε περισσότερα για το δημοφιλές crossover της Toyota που αν όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, θα λανσαριστεί στην ελληνική αγορά εντός του τρέχοντος έτους.

Prev Post Chevrolet Camaro ZL1 Garage 56 – Από το Le Mans για 56 τυχερούς
Next Post Η Fiat αποκαλύπτει αθόρυβα το 600e
Σχετικά άρθρα
or

For faster login or register use your social account.

Connect with Facebook