Η Rolls-Royce αποχαιρετά την Dawn

Η Rolls-Royce αποχαιρετά την Dawn

Ένα μεγάλο κεφάλαιο κλείνει για την Rolls-Royce καθώς οι τελευταίες Dawn κυλούν στην γραμμή παραγωγής της μονάδας της στο Goodwood. Το πιο επιτυχημένο cabriolet στην ιστορία της αγγλικής εταιρίας αποσύρεται γεμάτο χάρη, πολυτέλεια και κλάση έχοντας εκπληρώσει την αποστολή του, έχοντας υπηρετήσει πιστά την μάρκα, για να δώσει την θέση του έστω και έμμεσα στη νέα γενιά και την αμιγώς ηλεκτρική Spectre που αντικαθιστά τόσο την Dawn, όσο και την Wraith που δεν είναι διαθέσιμη ήδη από τον Μάρτιο του 2022.

Η Dawn αντικατοπτρίζει πραγματικά την χαρά της καλής παρέας, τον ενθουσιασμό της περιπέτειας και την γαλήνη του στοχασμού. Αυτό το όχημα είναι μία μαρτυρία στην μοντέρνα τέχνη της ζωής, μία ανάμνηση του πνεύματος της “dolce vita” με κάθε λεπτομέρεια.

Καθώς ολοκληρώνεται η παραγωγή της Dawn μπορούμε να συλλογιστούμε αυτό το εξαιρετικό κεφάλαιο στην ιστορία της μάρκας. Αυτό το πανέμορφο αυτοκίνητο ενσαρκώνει άψογα την σύγχρονη πολυτέλεια ενώ παράλληλα, γιορτάζει την κληρονομιά και τις αρχές της μάρκας.

Δήλωσε ο επικεφαλής της Rolls-Royce, Torsten Muller-Otvos αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά ότι η εταιρία δεν πουλά μονάχα αυτοκίνητα, αλλά εμπειρίες και ο λόγος της αντικατοπτρίζει αυτή την στάση. Δεν μιλά για νούμερα παρότι η Dawn ήταν πολύ επιτυχημένη και εξαιρετικά προσοδοφόρα. Τώρα παίρνει τη σκυτάλη η αμιγώς ηλεκτρική Spectre. Το εντυπωσιακό coupe των 5.4 μέτρων που αποτελεί το όραμα της ηλεκτροκίνητης χλιδής για την Rolls-Royce. Η Spectre βρίσκεται στα τελευταία στάδια της εξέλιξης και των δοκιμών της καθώς η αγγλική μάρκα δεν μπορεί και δεν θέλει να αφήσει τίποτα στην τύχη, με τις πρώτες παραδόσεις να είναι προγραμματισμένες για το τελευταία τρίμηνο του έτους.

Prev Post NEVS Emily GT – το ηλεκτρικό… Saab που δεν έμελλε να είναι
Next Post Ο παλιός είναι αλλιώς… και off-road!
Σχετικά άρθρα
or

For faster login or register use your social account.

Connect with Facebook