Νέο Peugeot 508 – Από την πίστα, στον δρόμο!

Νέο Peugeot 508 – Από την πίστα, στον δρόμο!

Κάτι νέο και ιδιαιτέρως συναρπαστικό ετοιμάζει η Peugeot για το 508 καθώς το σύντομο video που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της εταιρίας ανακοινώνει την έλευση του “νέου 508” και δημιουργεί πολύ ισχυρές συνδέσεις ανάμεσα στο μοντέλο και τις πρόσφατες προσπάθειες της στον τομέα των motorsports.

Το εν λόγω video δεν αποκαλύπτει πολλά για το μοντέλο που θα δούμε σε μερικές ημέρες αλλά ούτως ή άλλως, δεν πιστεύουμε πως αυτό που θα παρουσιαστεί θα αποκλίνει σημαντικά από την παραδοσιακή συνταγή ενός facelift. Το Peugeot 508 κυκλοφορεί από το 2018 και μία ανανέωση κρίνεται επιβεβλημένη ώστε να παραμείνει ελκυστικό για τα επόμενα χρόνια. Μία ανανέωση που λογικά θα περιλαμβάνει ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω, προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, νέες ζάντες ελαφρού κράματος, νέα χρώματα, πιθανότατα νέα τεχνολογία στην καμπίνα κ.ο.κ. Το έχουμε δει το έργο αν και η αλήθεια είναι ότι θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα… διασκευαστεί το σενάριο στο sedan και station wagon της γαλλικής μάρκας. Περισσότερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι η ανακοίνωση της Peugeot περιλαμβάνει και ένα αρκτικόλεξο: PSE! Peugeot Sport Engineered.

Σε αυτό το σημείο δεν γνωρίζουμε αν η εταιρία έχει προχωρήσει σε αναβάθμιση του plug-in υβριδικού κινητήριου συνόλου που ούτως ή άλλως ήταν ικανό για 355 ίππους και 520 Nm ροπής, καθιστώντας το 508 PSE το ισχυρότερο Peugeot παραγωγής στην ιστορία. Μόνο και μόνο η επιβεβαίωση της μη-κατάργησης της συγκεκριμένης έκδοσης όμως, είναι αρκετή. Για τα υπόλοιπα και όλες τις… πεζές λεπτομέρειες, θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μερικές ημέρες μονάχα καθώς η Peugeot δηλώνει πως η πρεμιέρα του ανανεωμένου μοντέλου θα λάβει χώρα στις 24 του τρέχοντος μήνα.

Prev Post Jaguar Land Rover– Επενδύουν στην αυτόνομη οδήγηση
Next Post Υπόθεση λίγων μηνών η νέα BMW 5 Series
Σχετικά άρθρα
or

For faster login or register use your social account.

Connect with Facebook