Η Hyundai είναι πιστή στα μικρά hatchbacks!

Η Hyundai είναι πιστή στα μικρά hatchbacks!

Τι κι αν κάποιοι κατασκευαστές  γυρνούν την πλάτη στα μικρά αυτοκίνητα; Η Hyundai δεν έχει απολύτως καμία πρόθεση να το κάνει αυτό, τουλάχιστον όχι στο προσεχές μέλλον και σχεδιάζει ήδη την επόμενη γενιά των i10, i20 και i30 ενώ εξετάζει τις πιθανές εναλλακτικές στο δυσεπίλυτο πρόβλημα που λέγεται “entry-level ηλεκτρικά”. Το… πρόβλημα εντοπίζεται από την Hyundai ως η ευρύτερη περιοχή κάτω από το Kona και ενώ προς το παρόν, δηλαδή σήμερα και για την επόμενη γενιά ακόμα, η λύση είναι το τρίο των i10, i20 και i30, τι θα γίνει μετά; Τι μπορεί να προσφέρει η Hyundai στους πελάτες της αντί για αυτά τα τρία μοντέλα;

Δεν θέλουμε να χάσουμε κανέναν πελάτη, δεν θέλω να αποχωρήσουμε από κανένα group πελατών. Οπότε, πρέπει να σκεφτούμε τους πελάτες των i10, i20 και i30. Πώς θα μπορούσε να είναι το “εξηλεκτρισμένο” μέλλον γι’ αυτούς; Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα είναι το Hyundai Kona ή το Hyundai Ioniq 5, άρα πρέπει να σκεφτούμε τι θα ακολουθήσει κάτω από το Kona.

Δήλωσε ο επικεφαλής των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων της Hyundai, Michael Cole, συμπληρώνοντας ότι δεν χρειάζεται όλα τα αυτοκίνητα να είναι SUVs. Είτε μιλάμε για θερμικά αυτοκίνητα είτε για ηλεκτρικά, τα παραδοσιακά αμαξώματα έχουν ακόμα απήχηση και δεν πρέπει να τα απορρίπτουν οι κατασκευαστές με τόση ευκολία. Αυτό που προβληματίζει τον Cole όμως, είναι το διαρκώς αυξανόμενο κόστος των αυτοκινήτων και ειδικότερα των ηλεκτρικών. Το υψηλόβαθμο στέλεχος της Hyundai αναγνωρίζει το πρόβλημα αλλά πιστεύει ότι το συνδρομητικό μοντέλο μπορεί να προσφέρει λύσεις, ιδίως στα μικρότερα μοντέλα – επί της ουσίας, ένα πρόγραμμα τύπου μακροχρόνιας μίσθωσης με διάρκεια 5, 6 ή 7 ετών στο οποίο ο πελάτης θα πληρώνει συνδρομή στον κατασκευαστή. Αυτό όμως δεν αποτελεί επίσημη θέση της Hyundai αλλά περισσότερο μία προσωπική πεποίθηση του Cole και μένει να δούμε αν στο μέλλον αλλάξει αυτό. Η ουσία είναι ότι τα i10, i20 και i30 είναι ασφαλή για το προσεχές μέλλον και ότι η κορεατική μάρκα εξετάζει τις επιλογές της για αργότερα.

Prev Post Υπερβολικά… ζωηρό το Smart #1 Brabus στον τάρανδο!
Next Post Volvo – Προσφέρει νέες και σημαντικές χρηματοδοτικές υπηρεσίες
Σχετικά άρθρα
or

For faster login or register use your social account.

Connect with Facebook