Δύο… άγρια concepts φέρνει η Subaru στο Tokyo

Δύο… άγρια concepts φέρνει η Subaru στο Tokyo

Το 2022 είναι μία καλή χρονιά για την Subaru. Ο κόσμος προσπαθεί να βρει ακόμα τα πατήματα του στην μετά-COVID εποχή, η βιομηχανία προσπαθεί να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις της έλλειψης ημιαγωγών και της μετάβασης στην ηλεκτροκίνηση και η ιαπωνική μάρκα παρουσίασε μεταξύ άλλων τη νέα γενιά του Crosstrek και την αναβίωση του Rex ως μία rebadged εκδοχή του Daihatsu Rocky. Αυτά τα δύο θα πρωταγωνιστήσουν και στο επερχόμενο Tokyo Auto Salon και για να είμαστε πιο ακριβείς, οι “Boost Gear Concept” μορφές τους.

Το Crosstrek μοιάζει το πιο σκληροπυρηνικό από τα δύο, ξεκινώντας από το γεγονός ότι έχει εξοπλιστεί με ολόκληρο, σχεδόν, τον κατάλογο των προαιρετικών αξεσουάρ της Subaru, συμπεριλαμβανομένου του μαύρου αυτοκόλλητου στο καπό, της προσθήκης πάνω από την γρίλια, των επιπλέον LED δίπλα στα φώτα ομίχλης, των πλαστικών προστατευτικών στις πόρτες, των μικρών σκαλοπατιών που ενσωματώνονται στα μαρσπιέ, των λασπωτήρων και της “Rhino” σχάρας οροφής με τα LED στο εμπρός μέρος της. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η ιαπωνική εταιρία φόρεσε στο Crosstrek Boost Gear Concept νέες ζάντες ελαφρού κράματος σε μαύρο ματ χρώμα με Yokohama Geolander off-road ελαστικά ενώ αυξημένη φαίνεται και η απόσταση από το έδαφος αλλά δεν έχουμε κάποια πληροφόρηση σχετικά.

Οι επεμβάσεις που έχουν γίνει στο Rex Boost Gear Concept από την άλλη είναι αρκετά πιο διακριτικές και αυτό έχει μία λογική με δεδομένο ότι το Rex είναι ένα αστικό SUV. Ακόμα κι έτσι όμως, το concept εφοδιάστηκε με νέες ζάντες ελαφρού κράματος και τα ίδια off-road ελαστικά με το Crosstrek Boost Gear Concept, προστατευτικά στο κάτω μέρος του εμπρός προφυλακτήρα και τα μαρσπιέ ενώ βάφτηκε σε αυτό το καλαίσθητο γκρι ματ χρώμα που συνδυάζεται με μαύρη οροφή. Περισσότερα για τα δύο concepts θα μάθουμε στις αρχές του νέου έτους, όταν ανοίξει τις πύλες του για το κοινό το Tokyo Auto Salon ενώ μαζί με αυτά, η Subaru θα εκθέσει ένα αναβαθμισμένο Impreza, ένα ειδικό Levorg και τρία αγωνιστικά. Όσον αφορά στα Boost Gear Concepts, δεν έχει γίνει σαφές αν αυτά που βλέπουμε θα περάσουν στην παραγωγή.

Prev Post Voge 900DS Concept– Με σκοπό τη περιπέτεια
Next Post Όταν η Porsche έκανε ένα Transporter 231 ίππων!
Σχετικά άρθρα
or

For faster login or register use your social account.

Connect with Facebook