Αποκλειστικά ηλεκτρικό το Jeep Wrangler από το 2028!

Αποκλειστικά ηλεκτρικό το Jeep Wrangler από το 2028!

Η Jeep είναι σχεδόν έτοιμη να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα με το εμβληματικό Wrangler καθώς αν αληθεύουν οι πληροφορίες που κυκλοφόρησαν, κατά τις συνομιλίες με τους συνδικαλιστές του UAW (United Auto Workers) αποκαλύφθηκε ότι το Wrangler θα γίνει αμιγώς ηλεκτρικό προς τα τέλη της δεκαετίας. Για την ακρίβεια, η επόμενη γενιά του Wrangler που φέρει τον κωδικό “J70” και αναμένεται να λανσαριστεί στην αγορά το 2028, θα είναι διαθέσιμη τόσο ως αμιγώς ηλεκτρική, όσο και με ένα ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο με range-extender και με τα δεδομένα μέχρι αυτή τη στιγμή, είναι άγνωστο για να μην πούμε αμφίβολο αν θα προσφέρεται κάποια έκδοση που θα κινείται χάρη σε έναν θερμικό κινητήρα.

Φυσικά, επειδή απέχουμε τουλάχιστον 5 χρόνια από τη νέα γενιά του Jeep Wrangler και η τρέχουσα θα πρέπει να φρεσκαριστεί πριν κλείσει 10ετία, η αμερικανική εταιρία σκοπεύει να αναβαθμίσει το plug-in υβριδικό κινητήριο σύνολο “4xe”. Ένα κινητήριο σύνολο που προσφέρεται από το 2021 και έχει αποδείξει την δημοτικότητα του με την αποδοχή του κοινού να αντικατοπτρίζεται στις πωλήσεις του.

Jeep όμως δεν είναι μονάχα το Wrangler και η αμερικανική εταιρία θα είναι ιδιαίτερα πολυάσχολη τα επόμενα χρόνια. Δεν είναι μόνο τα νέα μοντέλα που θα φέρει στην αγορά αλλά και η ανανέωση της ήδη υπάρχουσας γκάμας, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για φρεσκάρισμα του Wagoneer/Grand Wagoneer που θα φέρει και μία ηλεκτρική έκδοση το 2025, δεύτερο φρεσκάρισμα του ίδιο μοντέλου το 2027 και facelift του Grand Cherokee το 2024 πριν λανσαριστεί η νέα γενιά το 2027 τόσο με ηλεκτρικά όσο και με θερμικά κινητήρια σύνολα. Αξίζει να αναφέρουμε βεβαίως ότι όλα αυτά δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα από την ίδια την εταιρία αλλά είναι πληροφορίες που μοιράστηκε με τους συνδικαλιστές του UAW και τις μαθαίνουμε από δεύτερο χέρι μέσω αυτών. Θα δούμε στο μέλλον κατά πόσο ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Prev Post Volvo EM90 – premium, ηλεκτρικό και MPV!
Next Post Η Toyota γιορτάζει την παραγωγή 300 εκ. οχημάτων!
Σχετικά άρθρα
or

For faster login or register use your social account.

Connect with Facebook