Το καλοκαίρι το ανανεωμένο Volkswagen Touareg!

Το καλοκαίρι το ανανεωμένο Volkswagen Touareg!

Έχουν περάσει 5 χρόνια από το ντεμπούτο του Volkswagen Touareg και ενώ κάποιο άλλο μοντέλο μπορεί να ετοίμαζε τα… μπογαλάκια του για να δώσει την θέση του στον ολοκαίνουριο αντικαταστάτη του, η γερμανική εταιρία ετοιμάζει το facelift του και δημοσιεύει μία σειρά ιδιαίτερα αποκαλυπτικών φωτογραφιών πριν την επίσημη πρεμιέρα που είναι προγραμματισμένη για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Αυτές οι φωτογραφίες δείχνουν ένα ελαφρώς καμουφλαρισμένο πρωτότυπο κατά τη διάρκεια των χειμερινών δοκιμών και αποκαλύπτουν τους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, τα νέα IQ.Light HD matrix εμπρός φωτιστικά σώματα που αποτελούνται από 38.400 micro-LEDs και εξασφαλίζουν εξαιρετική ορατότητα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού χωρίς να “τυφλώνουν” τα διερχόμενα οχήματα, την λεπτή φωτιζόμενη μπάρα που ενώνει τα εμπρός φανάρια και το φωτιζόμενο πίσω σήμα – μία πρώτη για την Volkswagen καθώς το Touareg είναι το πρώτο που επωφελείται από τους νέους κανονισμούς στην Ευρώπη, που κάνουν εφικτό αυτό το highlight.

Στο εσωτερικό, την παράσταση κλέβει το “Innovision Cockpit” με την μεγάλη κεντρική οθόνη αφής των 15 ιντσών μέσω της οποίας γίνεται ο χειρισμός του συστήματος αλλά η Volkswagen προέβλεψε και έχει εξοπλίσει το ανανεωμένο Touareg με αναλογικά χειριστήρια τόσο στο πολυλειτουργικό τιμόνι, όσο και στο ταμπλό. Βελτιωμένο είναι και το σύστημα φωνητικών εντολών ενώ η συνδεσιμότητα μέσω Apple CarPlay ή Android Auto γίνεται πλέον εφικτή ασύρματα. Η Volkswagen απάντησε και στην κριτική των πελατών της αναφορικά με την ποιότητα κάποιων επιφανειών, αντικαθιστώντας τα υλικά στα υποβραχιόνια και την κεντρική κονσόλα με πιο μαλακά και κατά συνέπεια, πιο άνετα και πιο premium. Τέλος, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε και σε αυτά που δεν φαίνονται αλλά οι πελάτες σίγουρα θα αντιληφθούν, όπως για παράδειγμα η δουλειά που έχει γίνει στο στήσιμο του Touareg facelift, με νέες ρυθμίσεις τόσο στην standard ανάρτηση όσο και στην προαιρετική αερανάρτηση αλλά και έναν νέο αισθητήρα φορτίου στην οροφή ώστε να προσαρμόζεται η λειτουργία των ηλεκτρονικών συστημάτων όταν υπάρχει βάρος στην οροφή. Περισσότερες πληροφορίες αλλά και επίσημες, άνευ καμουφλάζ φωτογραφίες του ανανεωμένου Volkswagen Touareg θα έχουμε στο μέλλον.

Prev Post Νέο Renault Espace – Έρχεται πιο ευρύχωρο από ποτέ!
Next Post Είσαι έτοιμος για το ενδεχόμενο μίας Mercedes “baby G-Class”;
Σχετικά άρθρα
or

For faster login or register use your social account.

Connect with Facebook