Το Audi Q6 αποκαλύπτει τον εσωτερικό του κόσμο!

Το Audi Q6 αποκαλύπτει τον εσωτερικό του κόσμο!

Το νέο Q6 e-tron είναι ένα από τα πλέον σημαντικά μοντέλα των τελευταίων ετών για την Audi όχι μόνο επειδή θα τοποθετηθεί σε μία ιδιαίτερα δημοφιλή κατηγορία με υψηλά περιθώρια κέρδους γεφυρώνοντας το χάσμα που υπάρχει ανάμεσα στα επίσης ηλεκτρικά Q4 e-tron και Q8 e-tron, αλλά και επειδή είναι το πρώτο της που θα βασίζεται στην PPE πλατφόρμα που εξελίχθηκε σε συνεργασία με την Porsche και την E3 ηλεκτρική/ηλεκτρονική αρχιτεκτονική. Αμφότερες, δίνουν την δυνατότητα στην Audi να υιοθετήσει λύσεις και τεχνολογίες που μέχρι πρότινος δεν ήταν εφικτό και το πρώτο δείγμα γραφής είναι το εσωτερικό που αποκάλυψε η γερμανική εταιρία!

Με την κατανόηση της καμπίνας ως το κέντρο των ζωών και των εμπειριών των πελατών μας απορρίπτουμε το status quo και συστηματικά σχεδιάζουμε το όχημα από μέσα προς τα έξω.

Δήλωσε ο επικεφαλής σχεδιασμού της Audi, Marc Lichte δίνοντας τον τόνο. Όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες, το Q6 e-tron αποκτά πλέον μία κυρτή, πανοραμική οθόνη 14.5 ιντσών η οποία συνδυάζεται με έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων 11.9 ιντσών ενώ την δική του οθόνη, 10.9 ιντσών αυτή την φορά, έχει και ο συνοδηγός ώστε να έχει ευκολότερη πρόσβαση στα συστήματα κλιματισμού, ψυχαγωγίας και ενημέρωσης κ.ά. Στον τομέα της προβολής πληροφοριών, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε το προαιρετικό head-up display επαυξημένης πραγματικότητας ενώ αυξημένη είναι η λειτουργικότητα και του ψηφιακού βοηθού που έχει πλέον το δικό του avatar και απαντά με την εντολή “Hey Audi”. Κατά τα άλλα, το ταμπλό επενδύεται με βιώσιμα, μαλακά υλικά ενώ ο οδηγός και ο συνοδηγός έχουν στην διάθεση τους ποτηροθήκες, δύο θύρες USB και μία επιφάνεια ασύρματης φόρτισης.

Η μετάβαση στην εποχή της ηλεκτροκίνησης και στην περίπτωση του Audi Q6, στη νέα και προηγμένη αρχιτεκτονική παρουσιάζει οφέλη και όσον αφορά στους διαθέσιμους χώρους όμως. Το επίπεδο πάτωμα που προκύπτει (και) από την απουσία κεντρικού τούνελ μετάδοσης έχει οδηγήσει σε αυξημένους χώρους για τα πόδια των πίσω επιβατών, σε ένα ακόμα πιο άνετο μεσαίο κάθισμα καθώς και σε έναν χώρο αποσκευών με χωρητικότητα 526 λίτρων, που μπορεί να επεκταθεί σε 1.529 λίτρα με την αναδίπλωση των καθισμάτων και συμπληρώνεται από 64 λίτρα επιπλέον στο εμπρός μέρος, κάτω από το καπό. Περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε όπως μας τις αποκαλύπτει η Audi αλλά κλείνοντας, να αναφέρουμε ότι περιμένουμε το λανσάρισμα του νέου Q6 e-tron να λάβει χώρα εντός του 2024.

Prev Post F1 εναντίον MotoGP, WRC και Rallycross – Τι είναι ταχύτερο;
Next Post Toyota Century SUV – Σοκ και δέος!
Σχετικά άρθρα
or

For faster login or register use your social account.

Connect with Facebook