TGB BLADE 1000 LTX EPS 4X4 – Για τους λάτρεις των ΑΤV

TGB BLADE 1000 LTX EPS 4X4 – Για τους λάτρεις των ΑΤV

Το Blade 1000 LTX EPS 4X4 είναι η τελευταία γενιά της ναυαρχίδας της TGB και έχει δεχθεί βελτιώσεις σε σημεία “κλειδιά”, ικανές να το αναδείξουν σαν κορυφαία επιλογή στον κόσμο των υπερκυβισμένων και παντοδύναμων ATV.


Είτε χρησιμοποιείτε το όχημα σε σκληρές εργασίες, είτε κάνετε περιηγήσεις στην ύπαιθρο, το Blade 1000 LTX είναι το ATV που θα δικαιώσει την επιλογή σας. Σκληροτράχηλο και παντοδύναμο, στο πέρασμα του χρόνου έχει εξελιχθεί στο έπακρο μετά από εξαντλητικές δοκιμές και δοκιμασίες, σημειώνοντας αξιοζήλευτες πωλήσεις στις μεγαλύτερες αγορές ATV του πλανήτη. Η TGB είναι ο κατασκευαστής που θέλει να κυριαρχήσει στην κατηγορία και αυτό σημαίνει πως δίνει σημασία στην παραμικρή λεπτομέρεια, φροντίζοντας να παρέχει προϊόντα με μεγάλες δυνατότητες, πλούσιο εξοπλισμό και μοναδική αντοχή στη σκληρή χρήση.

Ο κινητήρας του νέου LTX παραμένει υγρόψυκτος V-2 με χωρητικότητα 997cc και απόδοση 83Hp, πλην όμως διαθέτει εκκεντροφόρους με νέο προφίλ, ειδικά σχεδιασμένους για να προσφέρουν μεγαλύτερες τιμές ροπής σε όλο το φάσμα των στροφών και παράλληλα μια πλέον γραμμική καμπύλη ισχύος. Είναι προφανές πως αυτή η αναβάθμιση δίνει στον αναβάτη περισσότερη αξιοποιήσιμη ισχύ σε όλες τις συνθήκες οδήγησης.

Οι αναβαθμίσεις συνεχίζονται και στη σχεδίαση, όπου η νέα μάσκα και οι προβολείς LED με τα φώτα ημέρας (DRL) σε μορφή “strip indicators” προσφέρουν μια πλέον επιθετική εμφάνιση, προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις των σύγχρονων καταναλωτών. Το ισχυρό ατσάλινο πλαίσιο συνεργάζεται αρμονικά με τα ισχυρά διπλά ψαλίδια, την αντιστρεπτική δοκό και τα κορυφαία ρυθμιζόμενα EVO αμορτισέρ αζώτου, η δύναμη περνάει στο έδαφος μέσα από αυτόματη μετάδοση CVT και ο οδηγός μπορεί να επιλέξει κίνηση με δύο ή/και τέσσερις τροχούς με κεντρικό κλείδωμα διαφορικού. Η ύπαρξη όπισθεν θα βοηθήσει στα δύσκολα και η αντίστοιχη θέσης στάθμευσης θα εξασφαλίσει την απαιτούμενη ακινητοποίηση σε εδάφη ανεξαρτήτου κλίσης. Το τιμόνι διαθέτει ηλεκτρική υποβοήθηση (EPS) και έχει τρία επίπεδα λειτουργίας (Soft, Medium, Hard) προκειμένου να εξυπηρετεί τις εκάστοτε οδηγικές συνθήκες.


Οι δύο τεράστιες συνθετικές σχάρες θα χωρέσουν περισσότερα από αυτά που φαντάζεστε, το βαρούλκο θα σας φτάσει εκεί που δεν το περιμένατε και ο κοτσαδόρος θα μεταφέρει ότι φορτίο επιλέξετε χωρίς κανένα δισταγμό. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σημαδέψετε το σημείο που θέλετε να πάτε και να ανοίξετε το γκάζι. Όλα τα υπόλοιπα θα τα κάνει το Blade από μόνο του, ότι και να συναντήσει μπροστά του. Το νέο Blade 1000 LTX EPS 4X4 διατίθεται στη χώρα μας στην τιμή των 14.945€ και με την απόκτησή του να μπορεί να γίνει με 12 έως και 72 δόσεις μέσω έντοκης τραπεζικής χρηματοδότησης. Θα το βρείτε στο δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων της αντιπροσωπείας Mototrend SA (Kymco, Voge, Yadea, Gemini, TGB).

Prev Post ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις – Υπό δύσκολες συνθήκες οι αναγνωρίσεις
Next Post Opel Experimental – Η νέα εποχή της Opel
Σχετικά άρθρα
or

For faster login or register use your social account.

Connect with Facebook