Στην Aston Martin ο Alonso!

Στα 41 του χρόνια ο Fernando Alonso όχι μόνο δεν σκέφτεται να αποσυρθεί από την ενεργό δράση αλλά σχεδιάζει το μέλλον του υπογράφοντας ένα “πολυετές” συμβόλαιο με την Aston Martin, καλύπτοντας το κενό που θα αφήσει ο Sebastian Vettel όταν σταματήσει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν. Ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής που αυτή τη στιγμή και μέχρι το τέλος της χρονιάς θα αγωνίζεται με την Alpine ανακοίνωσε την μεταγραφή και τους λόγους που τον οδήγησαν στην μετακόμιση από τη Γαλλία, στην Αγγλία.

“Η ομάδα της Aston Martin έχει την ενέργεια και την θέληση να νικήσει και κατά συνέπεια, είναι μία από τις πλέον συναρπαστικές ομάδες στην Formula 1 σήμερα.

Γνωρίζω τον Lawrence και τον Lance εδώ και πολλά χρόνια και είναι προφανές ότι έχουν την φιλοδοξία και το πλάνο για να πετύχουν στην Formula 1. Τους παρακολουθώ όσο η ομάδα έχει συστηματικά προσελκύσει σπουδαίους ανθρώπους με γεμάτα βιογραφικά και μου γνωστοποιήθηκε η τεράστια δέσμευση για νέες εγκαταστάσεις στο Silverstone. Κανείς στην Formula 1 σήμερα δεν επιδεικνύει ένα μεγαλύτερο όραμα και απόλυτη δέσμευση για νίκες και αυτό την κάνει μία συναρπαστική ευκαιρία για εμένα.”

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Lawrence Stroll στις δηλώσεις… υποδοχής του Fernando Alonso στην ομάδα, με τους δύο άντρες να τονίζουν την νοοτροπία νικητή που αναμφίβολα έχει ο Ισπανός και την θέληση που ακόμα έχει να βρεθεί στις πρώτες θέσεις της κατάταξης παρά τα πολλά χρόνια στην Formula 1 και τους δύο τίτλους που ήδη γράφουν το όνομα του. Οι λεπτομέρειες του deal παραμένουν άγνωστες και σε γενικές γραμμές δεν μας απασχολούν, εκτός ίσως από την διάρκεια του συμβολαίου που δεν διευκρινίζεται παρότι θα είχε ενδιαφέρον να την μάθουμε.

Prev Post Στα σκαριά το νέο Suzuki Swift.
Next Post Porsche 911 GT3 R. Πιστή στην παράδοση.
Σχετικά άρθρα
© enkinisi.gr

Ferrari 296 GT3. Η νέα γενιά!

or

For faster login or register use your social account.

Connect with Facebook