Το Renault Kardian είναι σχεδόν έτοιμο για το ντεμπούτο του

Το Renault Kardian είναι σχεδόν έτοιμο για το ντεμπούτο του

Ήδη από τον περασμένο Αύγουστο γνωρίζουμε ότι η Renault σκοπεύει να εμπλουτίσει την γκάμα της στις διεθνείς αγορές με ένα νέο μοντέλο, το Kardian. Το νέο, “αστικό SUV” είναι προγραμματισμένο να παρουσιαστεί στα τέλη του Οκτωβρίου στο μακρινό Rio de Janeiro με τις πωλήσεις του να ξεκινούν από την μεγάλη αγορά της Λατινικής Αμερικής χωρίς να υπάρχει πρόβλεψη για το λανσάρισμα του Kardian στην Ευρώπη. Αυτό όμως δεν μας απαγορεύει να του ρίξουμε μία ματιά καθώς με το Kardian η Renault αλλάζει την σχεδιαστική της ταυτότητα, τουλάχιστον όσον αφορά στην συγκεκριμένη αγορά, όπως δείχνουν οι νέες teaser εικόνες του επερχόμενου μοντέλου.

Οι εν λόγω εικόνες δεν είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικές αλλά δείχνουν ξεκάθαρα τα λεπτά φωτιστικά σώματα με την χαρακτηριστική LED υπογραφή η οποία συνεχίζει οπτικά στην ανασχεδιασμένη γρίλια με μία χρωμιωμένη μπάρα που οδηγεί το βλέμμα στο μεγάλο σήμα της Renault στο κέντρο της μάσκας. Το προφίλ του Kardian μας δείχνει ένα… γνώριμο πίσω μέρος καθώς και τις ράγες οροφής του αυτοκινήτου με την γαλλική μάρκα να υπογραμμίζει ότι παραδοσιακά “SUV” στοιχεία όπως η αυξημένη απόσταση από το έδαφος συνδυάζονται αρμονικά με τον αστικό χαρακτήρα του νέου μοντέλου καθώς αυτό νιώθει ιδιαίτερα άνετα και στην πόλη χάρη στο μήκος του που δεν ξεπερνά τα 4.15 μέτρα.

 

Ένα άλλο μοντέλο του ομίλου με μήκος που δεν ξεπερνά τα 4.15 μέτρα είναι το Dacia Sandero Stepway με τις φήμες να αναφέρουν ότι τα δύο συγγενεύουν και μάλιστα στενά. Ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί αυτό αλλά αν ισχύει θα σημαίνει ότι κάτω από το καπό του νέου Renault Kardian θα βρίσκεται είτε ένας ατμοσφαιρικός 1000άρης, είτε ένας turbo 900άρης βενζινοκινητήρας – σε οποιαδήποτε περίπτωση, χωρίς κανενός είδους ηλεκτρική υποβοήθηση αφού κάτι τέτοιο θα αύξανε την τιμή του οχήματος.

Prev Post Abarth 595 – Προκαλεί και στα 60 του!!!
Next Post Η Chery θα λανσάρει στην Ευρώπη 3 νέες μάρκες!
Σχετικά άρθρα
or

For faster login or register use your social account.

Connect with Facebook