Μόνο η Opel θα εκπροσωπήσει την Stellantis στο Μόναχο

Μόνο η Opel θα εκπροσωπήσει την Stellantis στο Μόναχο

Οι εκθέσεις συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν κρίση. Από το ξέσπασμα του κορονοϊού που μας άλλαξε σε μεγάλο βαθμό τις ζωές, η βιομηχανία αυτοκινήτου απέχει συνειδητά από τις παραδοσιακές εκθέσεις επιλέγοντας να εστιάσει σε μεμονωμένες παρουσιάσεις, διαδικτυακές και μη, στις οποίες τα προϊόντα απολαμβάνουν την προσοχή που τους αρμόζει χωρίς να… χάνονται σε μία θάλασσα νέων ή ανανεωμένων μοντέλων που στριμώχνονται για μία θέση στον ήλιο την ίδια χρονική περίοδο. Αυτό έχει αναγκάσει τους διοργανωτές να σκεφτούνε και να υλοποιήσουν διαφορετικές λύσεις, να οραματιστούνε την έκθεση αυτοκινήτου του μέλλοντος αλλά χωρίς να έχουν καταφέρει ακόμα να πείσουν τους κατασκευαστές, όπως αποδεικνύεται από την ηχηρή απουσία της Stellantis από την έκθεση του Μονάχου.

Ο τεράστιος όμιλος που αποτελείται από 14 διαφορετικές μάρκες ανακοίνωσε ότι η μοναδική που θα λάβει μέρος στην διεθνή έκθεση αυτοκινήτου στο Μόναχο τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα είναι η Opel, η οποία θα αδράξει την ευκαιρία για να παρουσιάσει στο κοινό την στροφή που κάνει προς την τεχνολογία του εξηλεκτρισμού. Η Opel, η οποία στοχεύει να πουλάει αποκλειστικά αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα μέχρι το 2028 θα παρουσιάσει την ανανεωμένη εκδοχή του Corsa Electric, το νέο compact station wagon που παίρνει τη μορφή του Astra Sports Tourer Electric αλλά και ένα τρίτο μοντέλο που “παραμένει έκπληξη προς το παρόν” όπως δηλώνει η ίδια η εταιρία.

Να σημειώσουμε ότι η έκθεση ονομάζεται πλέον IAA Mobility και θα λάβει χώρα στο Μόναχο με τις BMW, Mercedes και Volkswagen Group να έχουν ήδη επιβεβαιώσει την συμμετοχή τους, όπως έκαναν και οι Ford και Renault. Ισχυρή θα είναι και η παρουσία των Κινέζων με τις BYD και Hongqi ενώ την σημαία των προμηθευτών θα κυματίζουν οι Robert Bosch, Continental, Forvia, Hyundai Mobis, Magna International, Webasto και ZF. Παρόν θα δηλώσουν και τεχνολογικοί κολοσσοί όπως η Qualcomm, η IBM, η Samsung, η Amazon AWS και η Luminar.

Prev Post Τον Ιούνιο θα παρουσιάσει η Porsche το sports car του μέλλοντος!
Next Post Η BMW “βλέπει” πιο καθαρά designs στο μέλλον!
Σχετικά άρθρα
or

For faster login or register use your social account.

Connect with Facebook