Ο “Γιατρός” στρέφεται στους τέσσερις τροχούς!

Αφού κατέκτησε ότι μπορούσε να κατακτήσει στην μακροχρόνια και εντυπωσιακή καριέρα του στους δύο τροχούς, ο 42-χρονος Valentino Rossi ανακοίνωσε πως αποχωρεί από το MotoGP. Δεν αποχωρεί όμως από την ενεργό δράση καθώς όπως έγινε γνωστό πριν από λίγη ώρα, ο 7 φορές Παγκόσμιος με τις 89 νίκες και τα 199 podium στις μοτοσικλέτες, θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα GT World Challenge Europe GT3 με ένα αγωνιστικό Audi R8 της ομάδας WRT!

Είμαι ενθουσιασμένος που γίνομαι μέλος της Team WRT για ολόκληρο το Fanatec GTWCE powered by AWS πρόγραμμα. Όλοι γνωρίζουν ότι ήμουν ανέκαθεν οπαδός των αγώνων αυτοκινήτου και ανέκαθεν ενδιαφερόμουν να αγωνιστώ στους τέσσερις τροχούς όταν τελείωνε η καριέρα μου στο MotoGP.

Τώρα είμαι απολύτως διαθέσιμος να αφιερώσω τον εαυτό μου σε ένα αγωνιστικό πρόγραμμα υψηλού επιπέδου με την σωστή επαγγελματική προσέγγιση. Η Team WRT ταιριάζει απόλυτα με αυτά που έψαχνα και ανυπομονώ να ξεκινήσω τη νέα περιπέτεια στο GTWCE με αυτούς.

Δήλωσε ο Ιταλός που σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες, δεν πηγαίνει στο GT World Challenge Europe για… τουρισμό καθώς η Team WRT είναι ομάδα πρωταθλητισμού έχοντας κατακτήσει τον τίτλο τις δύο τελευταίες σεζόν και βρίσκεται στο παιχνίδι της διεκδίκησης κάθε χρόνο! Είναι δεδομένο λοιπόν ότι ο “Vale” θα έχει τα απαραίτητα εφόδια όπως είναι δεδομένο ότι ο ανταγωνισμός δεν χαρίζεται σε κανέναν, όσους τίτλους κι αν έχει στο όνομα του. Και ο Rossi βέβαια δεν είναι κάποιος τυχαίος, ούτε εντελώς… rookie στους τέσσερις τροχούς έχοντας δοκιμάσει το μονοθέσιο της Ferrari το 2006 και το 2008, έχοντας λάβει μέρος σε διάφορα rallies, έχοντας οδηγήσει το αγωνιστικό stock car του Kyle Busch στις Η.Π.Α. και έχοντας λάβει μέρος τόσο στις 12 ώρες της Yas Marina το 2019 όσο και στις 12 ώρες του Bahrain πίσω από το τιμόνι μίας Ferrari 488 GT3 κατακτώντας και τις δύο φορές την 3η θέση της γενικής κατάταξης!

Prev Post Ψηφιακός πίνακας οργάνων για όλους!
Next Post Audi. Τα μοντέλα της θα διαθέτουν πλατφόρμα εικονικής πραγματικότητας
Σχετικά άρθρα
or

For faster login or register use your social account.

Connect with Facebook