Νέα Lancia Ypsilon – Τρίτη πρόγευση…

Νέα Lancia Ypsilon – Τρίτη πρόγευση…

Το πρώτο teaser της νέας Lancia Ypsilon δεν μας έδειξε τίποτα περισσότερο από ένα καλυμμένο αυτοκίνητο και το “tavolino” με την επωνυμία της Cassina, μίας εταιρίας που εξειδικεύεται στα premium έπιπλα ανακοινώνοντας με αυτόν τον τρόπο την συνεργασία δύο ιστορικών και φημισμένων ιταλικών μαρκών. Με την δεύτερη εικόνα είδαμε κάτι περισσότερο από το επερχόμενο μοντέλο καθώς η Lancia αποφάσισε να αποκαλύψει την μάσκα του. Την χαρακτηριστική “υπογραφή” των LED ακριβώς κάτω από το λογότυπο της εταιρίας, κάποιες λεπτομέρειες του προφυλακτήρα και το μεγαλύτερο μέρος του καπό. Μπορεί να μην είμαστε σε θέση να σχηματίσουμε ακόμα ολοκληρωμένη εικόνα αλλά τουλάχιστον μπορούμε να υποθέσουμε με ασφάλεια την κατεύθυνση προς την οποία θα κινηθεί σχεδιαστικά η νέα Ypsilon.

Τώρα, η εταιρία επανέρχεται με την τρίτη εικόνα και την ανακοίνωση ότι η νέα Ypsilon θα είναι το πρώτο μοντέλο που θα εξοπλιστεί με το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης S.A.L.A. (Sound Air Light Augmentation ή αν προτιμάς σε ελεύθερη μετάφραση Ενίσχυση Ήχου Αέρα Φωτός). Σύμφωνα με την Lancia το σύστημα S.A.L.A. επιτρέπει στον οδηγό και τον συνοδηγό να προσαρμόσουν το περιβάλλον της καμπίνας με το άγγιγμα ενός κουμπιού ή με τον ήχο της φωνής τους συγκεντρώνοντας την ακουστική, τον χειρισμό του συστήματος κλιματισμού και την λειτουργία φωτισμού σε μία μονάδα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μία σημαντικά απλουστευμένη ψηφιακή εμπειρία για τους πελάτες βελτιώνοντας όχι μόνο την εργονομία αλλά και την συνολική ποιότητα της εμπειρίας. Το σύστημα λειτουργεί με πλήρως παραμετροποιήσιμα widgets και δύο οθόνες υψηλής ευκρίνειας με την homepage να εκτελεί χρέη “σπιτιού” όπου ο κάθε πελάτης θα νιώθει αρκετά άνετα…

Να θυμίσουμε ότι η νέα Lancia Ypsilon θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της τον Φεβρουάριο του 2024 με την exclusive New Lancia Ypsilon Cassina Limited Edition. Αμιγώς ηλεκτρική φυσικά, η ειδική έκδοση θα λανσαριστεί στην αγορά σε μόλις 1.906 αντίτυπα αναπαριστώντας το πρώτο ουσιαστικό βήμα στο ταξίδι Αναγέννησης της ιταλικής μάρκας με μία σαφή και φιλόδοξη στρατηγική εξηλεκτρισμού που συνάδει με το στρατηγικό πλάνο “Dare Forward” της Stellantis και υποστηρίζεται από το Free2move Charge σε ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα.

Prev Post Opel Grandland 1.5D 130 PS AT8 – Δεύτερη και πιο έντονη νεότητα
Next Post Volkswagen Golf facelift – Έρχεται το 2024!
Σχετικά άρθρα
or

For faster login or register use your social account.

Connect with Facebook