Η Land Rover ετοιμάζει το “baby-Defender”

Η Land Rover ετοιμάζει το “baby-Defender”

Η Land Rover έχει στόχους και φιλοδοξίες και αμφότερα βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στην δημιουργία ξεχωριστών μαρκών-οικογενειών μέσα από τις οποίες θα έρθει σε θέση να προσελκύσει περισσότερους πελάτες και να διεισδύσει σε περισσότερες κατηγορίες. Οι επιμέρους υπο-μάρκες είναι η Jaguar, η Discovery, η Range Rover και η Defender με την τελευταία να αποτελείται ήδη από 3 διαφορετικές εκδόσεις στις οποίες σύμφωνα με δημοσίευμα αγγλικού μέσου θα προστεθεί άλλη μία, μικρότερη.

Ο λόγος για το “baby-Defender” ή όπως εικάζεται πως θα ονομαστεί, Defender Sport το οποίο θα πάρει τη μορφή ενός compact 4×4 με μήκος της τάξης των 4.6 μέτρων περίπου. Η αγγλική μάρκα έχει ήδη χρησιμοποιήσει το προσωνύμιο “Sport” για μικρότερες εκδόσεις των Range Rover και Discovery οπότε η υπόθεση έχει βάση ενώ το δημοσίευμα αναφέρει επίσης ότι το επερχόμενο μοντέλο θα κάνει χρήση της EMA αρχιτεκτονικής που σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα, θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμο με αμιγώς ηλεκτρικά κινητήρια σύνολα – αν και η συγκεκριμένη αρχιτεκτονική έχει εξελιχθεί έτσι ώστε να μπορεί να φιλοξενεί και εξηλεκτρισμένα σύνολα για τις αγορές όπου η ηλεκτροκίνηση δεν έχει διεισδύσει σε ικανοποιητικό βαθμό.

Δεδομένου ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που το μοντέλο επιβεβαιώνεται από την Land Rover και δεν εμφανίζεται ακόμα πουθενά στους στρατηγικούς χάρτες της αγγλικής μάρκας, δεν είναι περίεργο που δεν έχουμε πολλές πληροφορίες σχετικά. Το ντεμπούτο του δεν τοποθετείται νωρίτερα από το 2027 άλλωστε οπότε υπάρχει άπλετος χρόνος για τον ορισμό ενός συγκεκριμένου πλαισίου εντός του οποίου θα εξελιχθεί το επερχόμενο μικρό Defender.

Prev Post Toyota – Πιθανός ο εξηλεκτρισμός του GR86!
Next Post Jeep Renegade e-Hybrid – Με νέες μειωμένες τιμές
Σχετικά άρθρα
or

For faster login or register use your social account.

Connect with Facebook