Η πλήρης γκάμα της Polestar σε μία φωτογραφία.

Η πλήρης γκάμα της Polestar σε μία φωτογραφία.

Με μία και μοναδική φωτογραφία η Polestar “αποκάλυψε” ολόκληρη την μελλοντική γκάμα της, η οποία θα αποτελείται από το 3 SUV, το 4 coupe/SUV, το 5 coupe και φυσικά, το 2 crossover που κυκλοφορεί εδώ και λίγα χρόνια στην αγορά. Μία γκάμα αμιγώς ηλεκτρική και πλήρης, με εκπροσώπηση σε όλες τις κατηγορίες που η σουηδική εταιρία θεωρεί σημαντικές για την ανάπτυξη της και μοντέρνο σκανδιναβικό design που χαρακτηρίζεται από γωνίες, μεγάλες επιφάνειες και μία ιδιαίτερη έμφαση στην αεροδυναμική όπως επιβάλλεται έως έναν βαθμό για την μεγιστοποίηση της αποδοτικότητας των αυτοκινήτων.

Το Polestar 3 λοιπόν, παίρνει τη μορφή ενός μεγάλου SUV με ιδιαίτερα αθλητική στάση χάρη στο χαμηλό ύψος της οροφής και το μεγάλο απ’ ότι φαίνεται τουλάχιστον, πλάτος. Διακρίνουμε τις “κρυφές” χειρολαβές, τα χαρακτηριστικά πίσω φανάρια που ενώνονται με μία λεπτή μπάρα όπως ορίζουν οι τάσεις της εποχής αλλά και τα πλαστικά προστατευτικά σε ολόκληρη την περίμετρο του οχήματος. Προηγούμενες εικόνες έχουν αποκαλύψει και το αεροδυναμικό στοιχείο στο καπό, το οποίο συμπληρώνεται από δύο αεραγωγούς στο πίσω μέρος, την έντονη κλίση του παρμπρίζ που συνεχίζει σε μία επίσης κεκκλιμένη οροφή που καταλήγει σε μία διακριτική αεροτομή. Περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε τον ερχόμενο Οκτώβριο, οπότε και είναι προγραμματισμένη η επίσημη παρουσίαση του αυτοκινήτου.

Το Polestar 4 είναι ένα coupe/SUV που αν δεν έχει αλλάξει κάτι, θα περάσει στην παραγωγή το 2023 για να μπει σε “μία από τις πιο ανταγωνιστικές κατηγορίες όσον αφορά στην ζήτηση, τις επιδόσεις και το design”, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρία. Δεν γνωρίζουμε αν φταίει η προοπτική για το ότι το Polestar 4 φαίνεται τόσο μικρότερο σε μέγεθος σε σύγκριση με το Polestar 3 δίπλα του αλλά μπορούμε να διακρίνουμε παρά το κυριολεκτικό πέπλο την εντονότερη κλίση του πίσω παραθύρου και τα νέα φωτιστικά σώματα που δίνουν στο μοντέλο έναν διαφορετικό χαρακτήρα. Όσο για το Polestar 5, το coupe της σουηδικής μάρκας που αποτελεί την έκδοση παραγωγής του Precept Concept και παραμένει αρκετά πιστό στο πρωτότυπο θα έχουμε να πούμε περισσότερα σε λίγες ημέρες καθώς είναι προγραμματισμένο να κάνει ντεμπούτο στο Goodwood Festival of Speed.

Prev Post Biro Hellas. Νέα εταιρία με ηλεκτρικά οχήματα αστικής κινητικότητας
Next Post Jeep Club Hellas – Mission Go Atlas. Αποστολή εξετελέσθη!
Σχετικά άρθρα
or

For faster login or register use your social account.

Connect with Facebook