Νέο Ford E – Transit Van – Eτοιμοπαράδοτο σε δύο εκδόσεις ισχύος για περιορισμένο αριθμό οχημάτων

Νέο Ford E – Transit Van – Eτοιμοπαράδοτο σε δύο εκδόσεις ισχύος για περιορισμένο αριθμό οχημάτων

Η Ford ανακοινώνει την άμεση διαθεσιμότητα για περιορισμένο αριθμό οχημάτων στην ελληνική αγορά του νέου E-Transit Van, της ηλεκτρικής έκδοσης του δημοφιλέστερου βαν μοντέλου σε ολόκληρο τον κόσμο, που έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα όχι μόνο αυξάνοντας την παραγωγικότητα, αλλά μειώνοντας συγχρόνως τα λειτουργικά κόστη τόσο για τους διαχειριστές στόλων όσο και για κάθε επαγγελματία οδηγό.

Με προηγμένες τεχνολογίες συνδεδεμένου οχήματος, καινοτόμες υπηρεσίες υποστήριξης και ικανότητες μεταφοράς φορτίου εφάμιλλες με εκείνες των υπολοίπων μοντέλων της δημοφιλούς οικογένειας Transit, το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό E-Transit Van είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις ισχύος, με απόδοση 184PS και 269PS, όλες με μέγιστη ροπή 430 Nm και κίνηση στους πίσω τροχούς για καλύτερη πρόσφυση με πλήρες φορτίο, οι οποίες αντλούν ενέργεια από μία συμπαγή μπαταρία ιόντων λιθίου με χωρητικότητα 67 kWh που εξασφαλίζει ελευθερία κινήσεων σε κάθε μετακίνηση και αυτονομία με μια πλήρη φόρτιση που φτάνει τα 350 km στον μικτό κύκλο σύμφωνα με το πρωτόκολλο WLTP – απόσταση που είναι τριπλάσια από εκείνη που καλύπτει κατά μέσο όρο καθημερινά ένας οδηγός επαγγελματικού οχήματος στην Ευρώπη.

Με γρήγορη φόρτιση για αύξηση της παραγωγικότητας

Το νέο E-Transit Van προσφέρει τη δυνατότητα φόρτισης με εναλλασσόμενο ρεύμα (AC) και ταχεία φόρτιση με συνεχές ρεύμα (DC). Ο ενσωματωμένος φορτιστής των 11,3 kW προσφέρει πλήρη φόρτιση της μπαταρίας ιόντων λιθίου σε χρόνο 8,2 ωρών. Επίσης, με τη βοήθεια ενός ταχυφορτιστή DC με ισχύ 115 kW, το νέο E‑Transit Van μπορεί να φορτίσει τη μπαταρία από το 15% μέχρι το 80% της χωρητικότητάς της σε περίπου 34 λεπτά.

Βελτιστοποίηση της αποδοτικότητας με προηγμένα drive modes

Για περαιτέρω βελτιστοποίηση της αποδοτικότητας, οι οδηγοί του νέου E-Transit Van έχουν στη διάθεσή του ειδικά προγράμματα οδήγησης (drive modes) που είναι προσαρμοσμένα στο προηγμένο ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης του μοντέλου. Για παράδειγμα, με το πρόγραμμα Eco είναι εφικτή η βελτιστοποιημένη χρήσης ηλεκτρικής ενέργειας έως και 8-10% στην περίπτωση που το νέο E-Transit Van οδηγείται χωρίς φορτίο με ζωηρή επιτάχυνση ή με υψηλές ταχύτητες στον αυτοκινητόδρομο. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα οδήγησης περιορίζει την τελική ταχύτητα του E-Transit Van, ελέγχει την επιτάχυνση και βελτιστοποιεί την απόδοση του συστήματος κλιματισμού με στόχο τη μεγιστοποίηση της διαθέσιμης αυτονομίας. Επίσης, το νέο E-Transit Van υποστηρίζει τη λειτουργία Scheduled Pre-Conditioning, που επιτρέπει τον προγραμματισμό του συστήματος κλιματισμού ώστε να ρυθμίζεται η επιθυμητή θερμοκρασία στην καμπίνα, ενώ το όχημα φορτίζεται, προκειμένου να μην επηρεάζεται η μέγιστη διαθέσιμη αυτονομία.

Με συνδεσιμότητα επόμενης γενιάς και κορυφαία ασφάλεια

Το νέο E-Transit Van διαθέτει στο στάνταρ εξοπλισμό του μόντεμ FordPass Connect, το οποίο προσφέρει αδιάλειπτη συνδεσιμότητα έτσι ώστε όλοι οι πελάτες των επαγγελματικών οχημάτων να διαχειρίζονται και να βελτιστοποιούν την αποδοτικότητα του στόλου στους με μία σειρά εξειδικευμένων υπηρεσιών για ηλεκτρικά οχήματα, διαθέσιμων μέσω της Ford Telematics. Την ίδια στιγμή, το σύστημα επικοινωνίας και ψυχαγωγίας SYNC 4 της Ford συνοδεύεται στάνταρ από μία εύχρηστη οθόνη αφής 12” σε συνδυασμό με φωνητική αναγνώριση και ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης με αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά μέσω cloud. Με τις over-the-air (ΟΤΑ) ενημερώσεις, το λογισμικό και η τεχνολογία SYNC του νέου E‑Transit Van επωφελείται διαρκώς από τα πιο πρόσφατα νέα χαρακτηριστικά.

Κορυφαίες μεταφορικές δυνατότητες για κάθε επαγγελματία

Ασυμβίβαστο σε ότι αφορά τις μεταφορικές του δυνατότητες, το νέο E-Transit Van παρέχει στους επαγγελματίες χώρο φόρτωσης με όγκο έως και 15,1 m3, τιμή που είναι ταυτόσημη με εκείνη ενός πετρελαιοκίνητου Transit με κίνηση στους πίσω τροχούς. Το ωφέλιμο φορτίο του φτάνει τα 1.616 kg.

Για μειωμένο λειτουργό κόστος

Το E-Transit διαθέτει μία σειρά προηγμένων τεχνολογιών που σχεδιάστηκαν για να βοηθήσουν τους εταιρικούς πελάτες να μειώσουν τα ασφαλιστικά κόστη τους. Μεταξύ των τεχνολογιών αυτών είναι οι Pre-Collision Assist, Blind Spot Information System με Lane Change Warning & Aid καθώς και μία κάμερα 360 μοιρών με Reverse Brake Assist. Μαζί με το Intelligent Adaptive Cruise Control, τα στοιχεία αυτά βοηθούν να διατηρούνται τα πρότυπα ασφάλειας του στόλου μειώνοντας τον κίνδυνο ατυχημάτων. Επίσης, το νέο E-Transit όχι μόνο συμβάλλει στη βιώσιμη λειτουργία των εταιρειών, αλλά προσφέρει επίσης και πολλά ακόμα πλεονεκτήματα για τις επιχειρήσεις μειώνοντας το κόστος ιδιοκτησίας από τις δαπάνες σέρβις μέχρι και 40% συγκριτικά με τα μοντέλα που εφοδιάζονται με κινητήρες εσωτερικής καύσης, ως αποτέλεσμα του χαμηλότερου κόστους συντήρησης.

Με πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό

Το νέο E-Transit Van είναι εφοδιασμένο με μια πλειάδα συστημάτων, τεχνολογιών και αξεσουάρ που εξασφαλίζουν κορυφαία άνεση και ασφάλεια, σε συνδυασμό με ευκολία για όλους τους επαγγελματίες. Ανάμεσα στα στοιχεία που ξεχωρίζουν είναι:

 • Κεντρική οθόνη αφής 12” με SYNC 4 & Ενσωματωμένο Σύστημα Πλοήγησης
 • Ηλεκτρονικό αυτόματο σύστημα κλιματισμού
 • Ηλεκτρονικό χειρόφρενο
 • Επιλογέας μοχλού αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων, τύπου Rotary Shifter
 • Κουμπί εκκίνησης του κινητήρα (Keyless Start)
 • Έγχρωμη οθόνη πίνακα οργάνων οδηγού
 • Θερμαινόμενο εμπρός παρμπρίζ
 • Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέφτες
 • Θερμαινόμενα καθίσματα οδηγού/συνοδηγού
 • 3 διαφορετικά Drive Modes: Normal, Eco, Slippery
 • Καλώδιο φόρτισης μπαταρίας παροχής 32 Amp

Ανακαλύψτε περισσότερα για το Ford Ε-Transit Van: https://www.ford.gr/vans-and-pickups/e-transit

Prev Post Volvo XC60 Recharge T8 Polestar Optimised – Aκόμη πιο απολαυστικό
Next Post Ford Puma – Με ακόμη πιο εύκολο τρόπο απόκτησης, οκτώ χρόνια εγγύηση και όφελος 1000 Ευρώ
Σχετικά άρθρα
or

For faster login or register use your social account.

Connect with Facebook