Διέρρευσε και η ανανεωμένη BMW X5 facelift

Διέρρευσε και η ανανεωμένη BMW X5 facelift

Εβδομάδα ακούσιων αποκαλύψεων για την BMW που βλέπει μετά την M3 CS και την X5 facelift να καταλήγει πριν την επίσημη παρουσίαση της στις ιστοσελίδες ολόκληρου του κόσμου. Εδώ βέβαια, σε αντίθεση με την περίπτωση της M3 CS δεν έχουμε διαρροή των επίσημων φωτογραφιών αλλά “κατασκοπευτικές” φωτογραφίες από μία παρουσίαση κεκλεισμένων θυρών, πιθανώς στο περιθώριο της έκθεσης αυτοκινήτου των Βρυξελών. Σε κάθε περίπτωση, ο… κατάσκοπος έκανε εξαιρετική δουλειά αφού παρά το γεγονός ότι ο βαθμός δυσκολίας ήταν αρκετά υψηλός, κατάφερε να μας δώσει μία καλή οπτική των αλλαγών που έχουν γίνει τόσο στο εμπρός μέρος όσο και στο πίσω.

Όπως βλέπουμε λοιπόν, η ανανεωμένη X5 ή όπως προτιμά να χαρακτηρίζει τα facelift των μοντέλων της η BMW, LCI (εκ του Life Cycle Impulse) θα συνεχίσει την επιτυχημένη εμπορική πορεία της χωρίς δραστικές μετατροπές. Από το εμπρός μέρος, ξεχωρίζουμε τα λεπτότερα, πιο μοντέρνου και πιο σπορ σχεδιασμού φωτιστικά σώματα, τον ελαφρώς ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα και φυσικά, την φωτιζόμενη γρίλια που χαρίζουν στο μεσαίο SUV της γερμανικής εταιρίας πιο premium και πιο δυναμικό χαρακτήρα. Πίσω από την άλλη, οι μοναδικές αλλαγές που εντοπίζουμε αφορούν στα φανάρια φυσικά, τα οποία έχουν αποκτήσει νέα γραφικά αλλά έχουν διατηρήσει το γενικότερο σχήμα τους.

Οι φωτογραφίες που ανέβηκαν σε λογαριασμούς στα social media δεν περιλαμβάνουν κάποια από την καμπίνα της X5 LCI αλλά δεν χρειάζεται ιδιαίτερη διορατικότητα για να υποθέσει κάποιος ότι η ανανεωμένη X5 θα μιμηθεί τα υπόλοιπα μοντέλα της BMW υιοθετώντας την τελευταία εκδοχή του iDrive συστήματος ψυχαγωγίας και ενημέρωσης με την μεγάλη, κυρτή οθόνη που θα φιλοξενεί και τον ψηφιακό πίνακα οργάνων. Ανάλογες, μικρές ή μεγάλες αναβαθμίσεις περιμένουμε και όσον αφορά στα κινητήρα σύνολα του γερμανικού SUV ενώ δημοσιεύματα αναφέρουμε πως η BMW X5 facelift αναμένεται να πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της τον ερχόμενο Φεβρουάριο, πριν λανσαριστεί στην αγορά αργότερα μέσα στη χρονιά.

Prev Post Ο Seb. Ogier κατακτά την 9η νίκη του στο Monte Carlo!
Next Post Mazda – Ντροπή η απαγόρευση των Μ.Ε.Κ.
Σχετικά άρθρα
or

For faster login or register use your social account.

Connect with Facebook