Έρχεται σύντομα η BMW 3 Series facelift.

Τάδε έφη BMW. Με ένα εξαιρετικά λακωνικό ποστάρισμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ένα συντομότατο video η BMW ανακοίνωσε ότι η νέα 3 Series θα παρουσιαστεί σύντομα, χωρίς βεβαίως να διευκρινίζει πότε ακριβώς θα γίνει αυτό. Ανάλογα μυστηριώδες είναι και το video που συνοδεύει την ανακοίνωση, το οποίο δείχνει το εμπρός μέρος του επερχόμενου μοντέλου.

Από αυτό, δύο πράγματα μπορούμε να συμπεράνουμε. Το πρώτο αφορά την γρίλια η οποία φαίνεται ελαφρώς μεγεθυμένη αλλά όχι στα επίπεδα κάποιων άλλων μοντέλων της γερμανικής μάρκας, όχι στο βαθμό που καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της μάσκας ενώ δεν υιοθετεί ούτε το design των M3/M4. Το δεύτερο σχετίζεται με τα φωτιστικά σώματα και με το γεγονός ότι μάλλον έχουν χάσει την γωνία-εσοχή στο κάτω μέρος τους. Κατά τα άλλα, περιμένουμε τα καθιερωμένα από ένα facelift ή όπως το ονομάζει η BMW στην δική της ορολογία, LCI – Life Cycle Impulse. Ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, κάποιες μικρο-αλλαγές εδώ και εκεί και φυσικά, λόγω του ρυθμού με τον οποίο εξελίσσεται η τεχνολογία, σημαντικές αναβαθμίσεις στην καμπίνα. Ειδικότερα, η νέα 3 Series αναμένεται να εξοπλιστεί με την τελευταία γενιά του iDrive συστήματος ψυχαγωγίας και ενημέρωσης και πιθανότατα, την κυρτή οθόνη που έκανε ντεμπούτο στην BMW iX. Η τοποθέτηση της εντυπωσιακής οθόνης θα φέρει αλλαγές και σε άλλα σημεία του ταμπλό ενώ νέο θα είναι και το τιμόνι. Σε κάθε περίπτωση, η BMW 3 Series facelift δεν θα αργήσει να παρουσιαστεί, οπότε θα αποκαλυφθούν όλες οι λεπτομέρειες.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.