Στις 19 Απριλίου το Audi Urbansphere Concept.

Η Audi θα κλείσει την τριπλέτα των πρωτότυπων-προάγγελων που ξεκίνησε με το Skysphere τον Αύγουστο του ’21 και συνεχίστηκε με το Grandsphere τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους, παρουσιάζοντας το Urbansphere στις 19 του τρέχοντος μήνα. Κι αν το πρώτο θα μπορούσε να λειτουργήσει ως προπομπός ενός αμιγώς ηλεκτρικού roadster το οποίο έχει την δυνατότητα να μεταμορφώνεται επεκτείνοντας το μεταξόνιο του κατά 25 εκατοστά για να γίνει ένα αυτόνομο grand tourer πολυτελείας, το δεύτερο ως ένα “ιδιωτικό jet για τον δρόμο”, θα μπορούσε να μας δείχνει μία εκδοχή του μελλοντικού, αμιγώς ηλεκτρικού φυσικά, A8.

Πού αφήνουν όλα αυτά όμως το επερχόμενο Urbansphere; Όταν η Audi είχε ξεκινήσει την καμπάνια teaser πέρυσι το καλοκαίρι μιλούσε για έναν “ιδιωτικό χώρο σε αστικά περιβάλλοντα” αλλά και αυτό δεν μας λέει πολλά στην πράξη. Οι εικόνες που έχουμε δει, παρουσιάζουν ένα μεγάλο, πολυτελές minivan/crossover με πόρτες οι οποίες ανοίγουν αντικρυστά για να αποκαλύψουν δύο σειρές καθισμάτων. Η ίδια η εταιρία δε, συνεχίζει να κρατά καλά κρυμμένα τα χαρτιά της αναφέροντας πως το Urbansphere Concept είναι “πρόοδος από μέσα προς τα έξω” ότι κι αν σημαίνει αυτό. Προφανώς όλα αυτά δεν βγάζουν ιδιαίτερο νόημα τώρα αλλά μας δείχνουν την κατεύθυνση που έχει επιλέξει η γερμανική εταιρία για κάποιες συγκεκριμένες κατηγορίες ή έστω, μερικές ενδιαφέρουσες ιδέες γι’ αυτά. Είναι άγνωστο ακόμα αν και πώς θα υλοποιηθούν στο μέλλον.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.