Η έκθεση της Γενεύης επιστρέφει το ’23.

Έπειτα από τρία συνεχόμενα χρόνια ακυρώσεων λόγω κορονοϊού, οι διοργανωτές της έκθεσης της Γενεύης ανακοίνωσαν πως ένα από τα σημαντικότερα events όσον αφορά στο αυτοκίνητο θα επιστρέψει το 2023… εκτός συγκλονιστικού απροόπτου καθώς τα τελευταία 3 χρόνια ζήσαμε πολλά περίεργα (πανδημία, κρίση στους ημιαγωγούς και τελευταία, πόλεμο) και ο κόσμος δεν έχει επιστρέψει πλήρως στην κανονικότητα. Ελπίζουμε λοιπόν ότι μέχρι τον Φεβρουάριο του 2023 θα είμαστε όλοι καλά και οι κατασκευαστές θα έχουν την διάθεση να παρουσιάσουν τις τελευταίες δημιουργίες τους σε μία έκθεση που πριν ακυρωθεί, υποσχόταν για το 2022 ότι θα υιοθετήσει ένα “σημαντικά διαφορετικό” φορμάτ.

Να σημειώσουμε πως η έκθεση της Γενεύης το 2023 θα είναι η πρώτη από την ανακοίνωση της σύμπραξης με το Qatar για την διοργάνωση ενός spin-off show στην Doha, με τις δηλώσεις προ μηνών να τοποθετούν το ντεμπούτο του το φθινόπωρο είτε του ’22, είτε του ’23. Η έκθεση της Γενεύης θα διατηρήσει το ετήσιο φορμάτ της με την Qatar Geneva International Motor Show να λαμβάνει χώρα ανά διετία αν και δεν αποκλείεται η απόφαση για την αναζήτηση της συγκεκριμένης επένδυσης να σχετίζεται περισσότερο με την εξασφάλιση της βιωσιμότητας του κεντρικού event παρά με την απάντηση σε κάποια ιδιαίτερη ανάγκη. Σε κάθε περίπτωση, ελπίζουμε μέχρι τον Φεβρουάριο του ’23 να μην έχουμε άλλα απρόοπτα, η έκθεση της Γενεύης να μας εκπλήξει με νέες ιδέες και οι κατασκευαστές μαζί με τον κόσμο να αγκαλιάσουν την διοργάνωση.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.