Η Porsche θα φτιάχνει τους κινητήρες της Singer.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αναγνώριση για έναν “βελτιωτή” από την αναγνώριση της εταιρίας την οποία τιμά με τις δημιουργίες του. Κι αν θα ήταν άτοπο και ελαφρώς υποτιμητικό να χαρακτηρίσουμε την Singer ως βελτιωτή, η συμφωνία της Porsche Motorsport North America με την αμερικανική εταιρία που έχει ανάγει την αναβίωση κλασικών 911 σε τέχνη δεν είναι τίποτα λιγότερο από μία μεγάλη νίκη για την Singer.

Οι πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου αναφέρουν πως η Singer συμφώνησε με την Porsche Motorsport N.A. για την κατασκευή των κινητήρων των “Reimagined” 911 από την τελευταία, σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές της πρώτης με εξαίρεση τους κινητήρες των DLS μοντέλων που συναρμολογούνται στην Αγγλία. Η συμφωνία περιλαμβάνει φυσικά την τρέχουσα γκάμα των ατμοσφαιρικών επίπεδων εξακύλινδρων αλλά υπάρχει έντονη φημολογία σχετικά με μία υπερτροφοδοτούμενη έκδοση που θα ανεβάσει ακόμη περισσότερο τον πήχη. Καταλαβαίνεις λοιπόν γιατί μιλάμε για μία τεράστια νίκη/αναγνώριση της Singer; Πόσες εταιρίες μπορούν να καυχιούνται για το γεγονός ότι οι κινητήρες τους συναρμολογούνται από την ίδια την Porsche; Επιπλέον, ο δίαυλος που άνοιξε ανάμεσα στις δύο εταιρίες μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν υπάρχει περιθώριο για την επέκταση της συνεργασίας και σε άλλα projects… Θα δείξει!

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.