Με στοιχεία SUV το νέο Opel Insignia;

Δεν έχει περάσει καιρός από την παρουσίαση του ανανεωμένου Opel Insignia που σημαίνει ότι οποιαδήποτε συζήτηση σχετικά με την αντικατάσταση του αφορά το μέλλον αλλά ένα αγγλικό δημοσίευμα την έχει ήδη ξεκινήσει και μάλιστα με ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Σύμφωνα με το αγγλικό μέσο λοιπόν, η επόμενη γενιά του Insignia, η οποία δεν αναμένεται πριν το 2024, θα μεταμορφωθεί ώστε να ακολουθήσει τις προσταγές της αγοράς, υιοθετώντας SUV στοιχεία με στόχο να ανακτήσει την χαμένη ελκυστικότητα του.

Αν αληθεύουν οι πληροφορίες, το νέο Insignia θα κάνει χρήση της eVMP αρχιτεκτονικής όπως τα μοντέλα που θα αντικαταστήσουν τα Peugeot 3008 και 5008 και θα πάρει τη μορφή ενός υπερυψωμένου liftback. Η eVMP πλατφόρμα υποστηρίζει πληθώρα συνδυασμών ηλεκτροκινητήρων-μπαταριών ενώ το γεγονός ότι βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην EMP2 αρχιτεκτονική σημαίνει ότι την γκάμα των διαθέσιμων κινητήριων συνόλων θα συμπληρώσουν υβριδικές εκδόσεις ώστε να υπάρχει κάτι και γι’ αυτούς που δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν την στροφή στην ηλεκτροκίνηση. Για τους ηλεκτροκινητήρες πάντως, η λογική λέει ότι θα είναι διαθέσιμοι από τους 136 ίππους μέχρι τους 340 και οι μπαταρίες θα προσφέρουν αυτονομία από 400 έως τα 650 χιλιόμετρα.

Η κουβέντα για τον αντικαταστάτη του Opel Insignia άνοιξε το 2019, όταν ο managing director της Vauxhall, Stephen Norman, είχε δηλώσει πως το επερχόμενο μοντέλο θα αναπαριστά “την μεγαλύτερη μεταμόρφωση” από οτιδήποτε έχουμε δει μέχρι τώρα, υιοθετώντας στοιχεία τόσο από την κατηγορία των SUVs όσο και από αυτήν των MPVs. Όχι ότι θα διαθέτει 7 θέσεις οπωσδήποτε αλλά θα είναι περισσότερο premium και περισσότερο ευρύχωρο, με αυξημένη απόσταση από το έδαφος και ανάλογη εμφάνιση.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.