Το νέο Volkswagen Amarok αποκαλύπτεται λίγο ακόμα!

Με την Ford να έχει παρουσιάσει το νέο Ranger, άνοιξε ο δρόμος για την Volkswagen να κάνει το ίδιο για το… αδερφό Amarok. Αδερφό γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το νέο VW Amarok βασίζεται στην ίδια αρχιτεκτονική με το Ranger, εξελίχθηκε παράλληλα με αυτό και θα κατασκευάζεται στο ίδιο εργοστάσιο στο Silverton της Ν. Αφρικής ως μέρος της συνεργασίας που έχουν ξεκινήσει οι δύο εταιρείες από το 2019 για επαγγελματικά και ηλεκτρικά μοντέλα.

Η Volkswagen λοιπόν έδωσε στη δημοσιότητα άλλες δύο εικόνες για το επερχόμενο μοντέλο τονίζοντας ότι η δεύτερη γενιά του γερμανικού pickup θα έχει “ξεκάθαρο DNA”. Όχι μόνο αυτό καθώς σύμφωνα με την εταιρία θα έχει “εντελώς νέα εμφάνιση” και αυτό αποδεικνύεται και από τα σκίτσα που δείχνουν το χαρακτηριστικό “X-design” στο εμπρός μέρος και μία μοντέρνα καμπίνα στην οποία εκτός από τον ψηφιακό πίνακα οργάνων και την οθόνη που τον συνοδεύει για το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, ξεχωρίζει ο λειτουργικός και σκληροτράχηλος σχεδιασμός. Παράλληλα, το νέο Amarok θα προσφέρει εκτενέστερη λίστα επιλογών όσον αφορά στον εξοπλισμό – είτε μιλάμε για συστήματα υποβοήθησης οδήγησης, είτε την τεχνολογία συνδεσιμότητας.

Προς το παρόν, η Volkswagen δεν παρέχει πληροφορίες για τα μηχανικά του νέου μοντέλου αλλά δεν περιμένουμε σημαντικές διαφοροποιήσεις σε σύγκριση με το Ranger. Σε κάθε περίπτωση, περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε εντός του 2022 αφού περιμένουμε το Volkswagen Amarok να λανσαριστεί στην ευρωπαϊκή αγορά εντός του έτους και πιο συγκεκριμένα, το δεύτερο εξάμηνο του.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.