Η Skoda αναλαμβάνει ευθύνες στο VW Group.

Η επιτυχία φέρνει αναγνώριση και ικανοποίηση αλλά φέρνει και ευθύνες. Αφενός πρέπει να έχει διάρκεια και αφετέρου σημαίνει πως πρέπει να επωμιστεί περισσότερα έχοντας αποδείξει ότι όχι μόνο μπορεί να ανταπεξέλθει αλλά να θριαμβεύσει. Αυτή θα μπορούσε να είναι η ιστορία της Skoda υπό το Volkswagen Group σε τρεις γραμμές αλλά δεν είναι τίποτα λιγότερο από ένας πρόλογος. Το Volkswagen Group έκρινε ότι η Skoda μπορεί να αναλάβει πλήρη τεχνικό έλεγχο επί της MQB-A0 entry-level πλατφόρμας και να ηγηθεί των προσπαθειών σε αναπτυσσόμενες αγορές όπως η Ρωσία, η Αφρική, η Ν.Α. Ασία και η Λατινική Αμερική!

Αυτή ήταν η ανταμοιβή της Skoda για την εξέλιξη της MQB-A0 IN πλατφόρμας ειδικά για την ινδική αγορά. Μελέτες δείχνουν ότι οι πωλήσεις βενζινοκίνητων και πετρελαιοκίνητων αυτοκινήτων θα αυξηθούν κατά 58% σε αυτές τις περιοχές μέσα στα επόμενα 10 χρόνια και η εμπειρία της Skoda στις entry-level κατηγορίες είναι αναμφίβολα ένα πάρα πολύ χρήσιμο εφόδιο στην προσπάθεια του VW Group να διεκδικήσει μεγαλύτερο μερίδιο.

Με την ανάληψη της ευθύνης για την MQB-A0 παγκόσμιας αρχιτεκτονικής, η Skoda είναι επικεφαλής για την εξέλιξη μίας πλατφόρμας για πρώτη φορά.

Εφαρμόζουμε την τεχνογνωσία μας, αναλαμβάνοντας ακόμα μεγαλύτερες ευθύνες εντός του Group και την ίδια ώρα ενισχύουμε τα κεντρικά της Skoda ως ένα σημαντικό κέντρο εξέλιξης για το Group.

Δήλωσε ο επικεφαλής της εταιρίας, Thomas Schafer ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε στις δηλώσεις του και ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Volkswagen, Ralf Brandstatter που τόνισε παράλληλα ότι στόχος της εταιρίας είναι μέσω των οικονομιών κλίμακας που θα δημιουργηθούν, να προσφέρουν στους πελάτες τεχνολογία αιχμής και υψηλή ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές. Πριν κλείσουμε, να σημειώσουμε ότι από την κίνηση αυτή του Volkswagen Group θα δημιουργηθούν εκατοντάδες νέες θέσεις εργασίας στην Skoda, οι περισσότερες εκ των οποίων θα καλυφθούν από νέους εργαζόμενους.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.