Το VW I.D. Buzz γίνεται το αυτόνομο ασθενοφόρο του μέλλοντος.

Κάθε νέα εποχή προσφέρεται για πειραματισμούς και αυτή στην οποία μπαίνουμε όσον αφορά στην αυτοκίνηση δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Η Volkswagen όπως ήδη γνωρίζουμε, ετοιμάζει την έκδοση παραγωγής του I.D. Buzz για να λανσαριστεί στην αγορά σε διάφορες εκδόσεις το 2022 αλλά μέχρι τότε και με την ευκαιρία που της προσφέρει το ITS World Congress που λαμβάνει χώρα στο Αμβούργο της Γερμανίας, δοκιμάζει να μεταμορφώσει το επερχόμενο, αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο σε ένα πλήρως αυτόνομο ασθενοφόρο.

Για την ακρίβεια, δοκιμάζει να το μεταμορφώσει σε οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς ακριβώς για να τονίσει την πολυδιάστατη φύση του Buzz και το αυτόνομο ασθενοφόρο αποτελεί μία από τις λύσεις που προσφέρει η Volkswagen Commercial Vehicles με την τεχνολογία που εξελίσσεται. Παράλληλα, στο video που περιγράφει το όραμα της γερμανικής εταιρίας, αναφέρεται και η εκτενής χρήση βιώσιμων υλικών όπως αυτά που προέρχονται από ανακύκλωση αλλά και ένα concept που θα μας απασχολήσει περισσότερο στο μέλλον και αφορά στο αυτοκίνητο ως υπηρεσία. Σιγά-σιγά οι κατασκευαστές αρχίζουν να ζωγραφίζουν μία ολοένα και πιο ζωντανή, πιο παραστατική εικόνα για τα επόμενα χρόνια και η Volkswagen, είτε μιλάμε για τα αυτοκίνητα είτε για τα επαγγελματικά, θέλει να είναι στο προσκήνιο και να ηγείται, όχι να ακολουθεί. Το παραπάνω video δείχνει ένα πολύ μικρό μέρος του πλάνου της για το πώς θα το καταφέρει αυτό.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.