Η Lancia σημαίνει την επιστροφή της Delta.

Τα γρανάζια στο εσωτερικό της Lancia θα πρέπει να έχουν ήδη αρχίσει να κινούνται με την Stellantis να έχει φιλόδοξα πλάνα για την ανάσταση της ιστορικής ιταλικής φίρμας. Η χρηματοδότηση, στελέχωση και γενική στήριξη της Lancia ώστε να έχει την δεύτερη ευκαιρία που της αξίζει έχει ανακοινωθεί και αν το χρονικό περιθώριο που της έχει δοθεί περιορίζεται στα 10 χρόνια, τότε συγκεκριμένα πράγματα θα πρέπει να αρχίσουν να γίνονται αρκετά σύντομα. Σύμφωνα με τον επικεφαλής της φίρμας δε, Luca Napolitano, όντως έχουν σηκωθεί μανίκια και τα πρώτα αποτελέσματα της δουλειάς θα φανούν στο προσεχές μέλλον.

Το πρώτο μοντέλο που θα ανανεωθεί θα είναι η Ypsilon που έχοντας παρουσιαστεί στην έκθεση της Γενεύης το 2011, έχει κουραστεί και δεν μπορεί να κοιτάξει πλέον στα μάτια τον ανταγωνισμό. Η νέα Lancia Ypsilon αναμένεται γύρω στο 2024 και θα είναι και το τελευταίο μοντέλο της εταιρίας που θα είναι διαθέσιμο με κινητήρα εσωτερικής καύσης. Τα σπουδαιότερα, θα έρθουν λίγο αργότερα με τον Napolitano να δηλώνει ξεκάθαρα ότι η Delta θα ζήσει ξανά και αυτή τη φορά θα είναι αμιγώς ηλεκτρική.

Όλοι θέλουν την Delta και δεν μπορεί να λείπει από τα πλάνα μας. Θα επιστρέψει και θα είναι μία πραγματική Delta: ένα συναρπαστικό αυτοκίνητο, ένα μανιφέστο προόδου και τεχνολογίας και φυσικά, θα είναι ηλεκτρική.

Ανέφερε το μεγάλο αφεντικό της Lancia σε ιταλικό μέσο. Όπως καταλαβαίνεις, λεπτομέρειες όσον αφορά στα μηχανικά της νέας Delta δεν υπάρχουν οπότε το μόνο που μας μένει είναι η φημολογία. Φήμες λοιπόν αναφέρουν πως η νέα Lancia Delta θα χρησιμοποιεί μία απολύτως σύγχρονη αρχιτεκτονική η οποία θα υποστηρίζει την χρήση solid state μπαταριών και θα παρέχει το απαραίτητο υπόβαθρο για να χτιστεί εκ νέου το όνομα της εμβληματικής φίρμας.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.