Το ID.3 φέρνει πολλούς νέους πελάτες στην Volkswagen.

Η επιτυχία μετριέται με πολλά διαφορετικά κριτήρια και στο σημείο που βρισκόμαστε στη διαδρομή μας προς την κίνηση μηδενικών εκπομπών ρύπων, κανένα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο δεν θα σπάσει ρεκόρ παραγωγής. Με 144.000 πωλήσεις κατά τους πρώτους 9 μήνες του 2021 όμως, το Volkswagen ID.3 κρίνεται ήδη ως επιτυχημένο και δεν είναι τόσο αυτός ο αριθμός που ικανοποιεί τα στελέχη της γερμανικής φίρμας, αλλά το γεγονός ότι το 50% περίπου των ιδιοκτητών ID.3 δεν είχαν ποτέ στην κατοχή τους κάποιο άλλο μοντέλο της Volkswagen!

Το ποσοστό αυτό είναι σημαντικά υψηλότερο από το συνηθισμένο για την μάρκα ενώ σε έρευνα που έκανε η ίδια στη Γερμανία, οι πελάτες της απάντησαν για τους λόγους που τους έκαναν να επιλέξουν το ID.3. Το 60% δήλωσε πως αγόρασε το ID.3 για τις περιβαλλοντικές επιδόσεις του και το 51% για την καινοτόμα τεχνολογία αλλά υπάρχει και ένα ακόμα ποσοστό που έχει εξίσου μεγάλη σημασία. Το 80% σχεδόν των ερωτηθέντων αναφέρει πως το ID.3 είναι το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούν πιο συχνά στο σπίτι δείχνοντας ότι τα ηλεκτρικά έχουν αυξήσει δραστικά την πρακτικότητα τους.

Με βάση όλα αυτά δεν προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση ότι το Volkswagen ID.3 είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα στην Ευρώπη. Να σημειώσουμε ότι αυτή τη στιγμή, η εταιρία παράγει περί τα 1.200 αυτοκίνητα καθημερινά στις εγκαταστάσεις της στο Zwickau και την Δρέσδη ενώ έχει ξεκινήσει και η παραγωγή στην Κίνα, όπου το μοντέλο θα λανσαριστεί αργότερα μέσα στη χρονιά.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.