Κάτι συναρπαστικό έρχεται από την Mini τον Οκτώβριο.

Με μία αινιγματική εικόνα η Mini αρχίζει να προετοιμάζει το έδαφος για μία “συναρπαστική” όπως την χαρακτηρίζει η ίδια, αποκάλυψη τον ερχόμενο Οκτώβριο. Το κακό είναι ότι μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα για το τι μπορεί να είναι και η φωτογραφία που ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της αγγλικής μάρκας, δεν βοηθά πολύ την κατάσταση.

Το μαύρο περίγραμμα των φωτιστικών σωμάτων, η εισαγωγή αέρα στο καπό και η μαύρη γρίλια που φαίνεται οριακά στην… αεροφωτογραφία υποδηλώνουν πως το αυτοκίνητο που βλέπουμε είναι ένα Mini Cooper S αλλά δεν μπορούμε να είμαστε απολύτως σίγουροι. Θα μπορούσε λοιπόν να είναι μία ειδική έκδοση ή ένα ανανεωμένο μοντέλο. Σε κάθε περίπτωση, θα μας έκανε τρομερή εντύπωση αν αυτό που θα παρουσιαστεί σχετίζεται με οποιονδήποτε τρόπο με το τελευταίο μοντέλο με Μ.Ε.Κ. που σκοπεύει να λανσάρει η Mini το 2025 καθώς είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα. Απ’ ότι φαίνεται, θα πρέπει να περιμένουμε για να μάθουμε. Ούτως ή άλλως, ο Οκτώβριος έχει φτάσει σχεδόν.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.