Η Skoda στην υπηρεσία του Πάπα!

Σήμερα τελειώνει η επίσημη επίσκεψη του προκαθήμενου της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας του Πάπα Φραγκίσκου στην Σλοβακία, μετά από πρόσκληση της προέδρου της χώρας Σουζάνα Σαπουτόβα. Στην διάρκεια της επίσκεψης όπου είχε σειρά επαφών αλλά και συνάντησης με κοινότητες Ρομά, η Skoda διέθεσε δύο αμιγώς ηλεκτρικά Enyaq αλλά και δύο Karoq που τον συνόδευαν σε όλη την διάρκεια της επίσκεψης στην πρωτεύουσα αλλά και σε άλλες πολύς της χώρας. Στα δύο Enyaq είχαν γίνει και κάποιες τροποποιήσεις σύμφωνα με οδηγίες που είχαν δοθεί από το Βατικανό όπως η αντικατάσταση στα φυμέ πίσω τζάμια με διαφανή και κάποιες μικρότερες.

Αξίζει να θυμίσουμε ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο επικεφαλής της Καθολικής Εκκλησίας ταξιδεύει με οχήματα της Τσεχικής αυτοκινητοβιομηχανία καθώς η SKODA AUTO παλαιότερα παρείχε τέσσερα Rapid Spacebacks στον Πάπα Φραγκίσκο κατά τη διήμερη επίσκεψή του στην Ιρλανδία στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Συνάντησης Οικογενειών στο Δουβλίνο το 2018.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.