Ούτε η Sony ξέρει τι να κάνει με το Vision-S.

Τον Ιανουάριο του ’20 η Sony παρουσίασε κατά τη διάρκεια του Consumer Electronics Show στο Las Vegas των Η.Π.Α. το Vision-S. Ένα concept που σύμφωνα με τον επικεφαλής της εταιρίας, “ενσωματώνει την συνεισφορά της Sony στο μέλλον της κινητικότητας” αλλά ταυτόχρονα, ένα concept για το οποίο δεν υπάρχουν σαφή πλάνα. Έναν χρόνο μετά την παρουσίαση του, τον Ιανουάριο του ’21, η Sony συνέχιζε την εξέλιξη του πρωτότυπου και το ίδιο κάνει και τώρα, όπως αποκάλυψε ο Αντιπρόεδρος της φίρμας.

Πρέπει να ερευνήσουμε ποιος είναι ο σκοπός μας στην συνεισφορά στις υπηρεσίες κινητικότητας. Αυτή είναι η βασική ιδέα μας και πρέπει να συνεχίσουμε την φάση της έρευνας και της εξέλιξης.

Δήλωσε ο Izumi Kawanishi. Είναι προφανές ότι η Sony δεν έχει καμία διάθεση να μεταμορφωθεί σε κατασκευαστή αυτοκινήτων αλλά για να εξελίξει τις εφαρμογές που θέλει να εντάξει στην γκάμα της, είτε μιλάμε για ψυχαγωγία και ενημέρωση, είτε για λύσεις συνδεσιμότητας, είτε για οτιδήποτε άλλο έχει στο μυαλό της ο ιαπωνικός κολοσσός, πρέπει σύμφωνα με τον Kawanishi, να “κατανοήσει την ευκαιρία και να κατασκευάσει το σωστό σύστημα καμπίνας”. Μπορεί λοιπόν να μην βρεθείς ποτέ μπροστά στην ευκαιρία να αποκτήσεις ένα Sony για αυτοκίνητο αλλά να είσαι σίγουρος πως οι εφαρμογές που εξελίσσει η εταιρία μέσω του Vision-S θα βρούνε τον δρόμο τους σε μελλοντικά αυτοκίνητα άλλων κατασκευαστών. Περισσότερα νέα θα έχουμε στην επερχόμενη CES.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.