Το 2024 η ηλεκτρική έκδοση του DS 4.

Την ώρα που οι περισσότεροι κατασκευαστές τρέχουν για να προλάβουν το τρένο του εξηλεκτρισμού, η DS έχει ήδη ανέβει και αναζητά την θέση της στο βαγόνι. Η “avant-garde premium” γαλλική μάρκα προσφέρει ήδη από το 2019 μία εξηλεκτρισμένη έκδοση για κάθε ένα από τα μοντέλα στην γκάμα της και το 2020 ήταν ο κατασκευαστής με τον χαμηλότερο μέσο όρο εκπομπών CO2 (83,1 γραμμάρια ανά 100 χιλιόμετρα) χάρη στο μεγάλο ποσοστό επί των συνολικών πωλήσεων που έχουν τα εξηλεκτρισμένα αυτοκίνητα (30%). Το 2024 δε, θα γίνει αμιγώς ηλεκτρική – έναν χρόνο νωρίτερα απ’ ότι είχε προγραμματιστεί αρχικά και 4 χρόνια νωρίτερα από άλλες μάρκες της Stellantis.

Το 2024 θα ενισχύσει την θέση της στην αγορά με μία αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του DS 4 που όχι μόνο θα βασίζεται στην STLA Medium αρχιτεκτονική της Stellantis, αλλά θα λανσάρει και μία εντελώς διαφορετική γλώσσα σχεδιασμού. Η DS Automobiles δεν αποκαλύπτει πολλές λεπτομέρειες για το νέο μοντέλο αλλά αναφέρει ότι θα προσφέρεται και με μία γιγαντιαία μπαταρία 104 kWh που θα εξασφαλίζει αυτονομία της τάξης των 700 χιλιομέτρων και ότι θα έχει “αξιοθαύμαστη τεχνολογία και ραφινάρισμα”.

Η βιομηχανία αυτοκινήτου βιώνει μία ανεπανάληπτη αλλαγή σε ανεπανάληπτη ταχύτητα. Ως καινοτόμος, η DS Automobiles είχε προβλέψει αυτή την κίνηση με τον εξηλεκτρισμό στο επίκεντρο της στρατηγικής της. Οι επόμενες εξελίξεις στην νομοθεσία και το EV οικοσύστημα παρέχουν ευκαιρίες που θέλουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας. Πήρα την απόφαση να επιταχύνω την εξέλιξη και να δημιουργήσω μία αμιγώς ηλεκτρική τέχνη του ταξιδιού, επιθυμητή όσον αφορά στην απόλαυση και εξαιρετική όσον αφορά στην ποιότητα και τις επιδόσεις.

Δήλωσε η CEO της γαλλικής μάρκας, Beatrice Foucher. Περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε την μεταμόρφωση της DS Automobiles και τα μοντέλα που ετοιμάζει ώστε να εμπλουτίσει την γκάμα της και να αντικαταστήσει κάποια από αυτά που θα κλείσουν τον κύκλο ζωής τους το 2024 λόγω της στροφής της εταιρίας στην κινητικότητα μηδενικών εκπομπών ρύπων.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.