54ο Ράλλυ ΔΕΘ. Aνανεωμένο μέχρι και το site του αγώνα

Στις 9 με 10 Οκτωβρίου 2021 θα πραγματοποιηθεί το 54ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ., με αφορμή το μεγάλο και πολυετή αγώνα, ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης λειτουργεί επίσημα για πρώτη φορά την ιστοσελίδα του Ράλλυ Δ.Ε.Θ. Η ιστοσελίδα διαθέτει ειδικά τμήματα για τους θεατές, τους αγωνιζόμενους, τους εθελοντές και τα ΜΜΕ. Το κοινό μπορεί να αναζητήσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την διεξαγωγή του αγώνα, τη συμμετοχή του ως αγωνιζόμενος ή εθελοντής, αλλά και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την παρακολούθηση του αγώνα. Επίσης στην ιστοσελίδα υπάρχει η πολυετής ιστορία του μεγάλου αγώνα με χρονοδιάγραμμα και ιστορικές φωτογραφίες.

Με μεγάλη τιμή ο Α.Ο.Θ. έχει ανακοινώσει στην ιστοσελίδα τους πρώτους επίσημους χορηγούς και υποστηρικτές του αγώνα. Η επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα είναι συμβατή με σταθερές και κινητές συσκευές χαρίζοντας μεγάλη ευχρηστία και ευκολία για τον χρήστη. Τα νέα του αγώνα και όλες οι απαραίτητες πληροφορίες θα ανακοινώνονται τακτικά ενημερώνοντας όλους τους ενδιαφερόμενους άμεσα για τις εξελίξεις. Μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του αγώνα στο www.rallydeth.gr.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.