Στις 2 Σεπτεμβρίου το νέο “Wilderness” της Subaru.

Όπως ήδη γνωρίζουμε η οικογένεια “Wilderness” της Subaru αναμένεται να αποκτήσει ένα ακόμα μέλος και παρότι η ιαπωνική εταιρία κρατά ακόμα καλά κρυμμένα τα χαρτιά της, όλα δείχνουν πως αυτό θα βασίζεται στο Forester. Το video που έδωσε στη δημοσιότητα τώρα, μας καλεί να απαντήσουμε στο κάλεσμα της άγριας φύσης αλλά πιο σημαντικά, μάλλον επιβεβαιώνει ότι όντως είναι το Forester Wilderness που θα παρουσιαστεί επίσημα στις 2 του Σεπτεμβρίου.

Ακόμα δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες επί του θέματος αλλά δεν χρειάζεται και ιδιαίτερη φαντασία για να διαμορφώσουμε μία πρόχειρη εικόνα για το επερχόμενο μοντέλο ακολουθώντας το παράδειγμα του Outback Wilderness. Έτσι, περιμένουμε ένα πιο άγριο look με νέους προφυλακτήρες, πλαστικά προστατευτικά, νέες ζάντες ελαφρού κράματος με ελαστικά παντός εδάφους αλλά και κάποιες, λίγες, αλλαγές στα μηχανικά. Αυτές θα πάρουν την μορφή μίας αναβαθμισμένης και πιθανώς ενισχυμένης ανάρτησης που θα βελτιώνει τις εκτός δρόμου δυνατότητες του Forester αλλά και κοντύτερη τελική σχέση μετάδοσης ώστε να μην είναι απαραίτητη η αναβάθμιση του κινητήρα. Όλα αυτά δεν θα μεταμορφώσουν φυσικά το Forester σε κάποιο off-road θηρίο αλλά θα του επιτρέψουν να προσφέρει κάτι περισσότερο απ’ ότι η standard έκδοση για όσους ακολουθούν ένα πιο ενεργό lifestyle.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.