Άλλη μία του Audi Skysphere Concept.

Σε λίγες ημέρες η Audi θα παρουσιάσει το Skysphere Concept στο σύνολο του αλλά αυτό δεν σταματά την γερμανική εταιρία από το να δημοσιεύσει μερικές ακόμα λεπτομέρειες του εντυπωσιακού πρωτότυπου. Οι προηγούμενες φωτογραφίες μας έδιναν μία ιδέα για το σχήμα του Skysphere αλλά τώρα η Audi ρίχνει φως σε συγκεκριμένα στοιχεία του επερχόμενου concept όπως η μάσκα, το πίσω μέρος και οι περίτεχνες ζάντες ελαφρού κράματος.

Όπως έχουμε πει, το Skysphere Concept είναι μέρος μίας προσπάθειας που κάνει η Audi να “επανεφεύρει την κινητικότητα”. Μίας προσπάθειας που περιλαμβάνει επίσης το Grand Sphere και το Urban Sphere τα οποία υπόσχονται να αλλάξουν την αντίληψη μας για το αυτοκίνητο. Οι πληροφορίες που έχουμε αυτή τη στιγμή και οι εικόνες που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, μας αναγκάζουν να υποθέσουμε ότι θα το κάνουν αυτό μέσω της τεχνολογίας που διαθέτουν και όχι τόσο με το σχήμα ή το design, αλλά θα περιμένουμε να δούμε και να μάθουμε περισσότερα πριν βγάλουμε το οποιοδήποτε συμπέρασμα.

Ούτως ή άλλως, η Audi δεν έχει σκοπό να καθυστερήσει πολύ τις 3 πρεμιέρες με του Skysphere να είναι προγραμματισμένη για τις 10 Αυγούστου, του Grand Sphere για τον Σεπτέμβριο και του Urban Sphere μάλλον για τις αρχές του 2022.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.