Η Subaru έχει έτοιμο και το δεύτερο “Wilderness” μοντέλο της.

Η Subaru δεν χάνει χρόνο και μερικούς μήνες μετά την παρουσίαση του πρώτου “Wilderness”, έχει ήδη έτοιμο το επόμενο που θα προστεθεί στην γκάμα στο προσεχές μέλλον. Όπου “Wilderness”, η οικογένεια μοντέλων που μέσω συγκεκριμένων επεμβάσεων στην εμφάνιση, την ανάρτηση και το κινητήριο σύνολο προβάλλει έναν πιο… σκληροπυρηνικό χαρακτήρα χωρίς να θυσιάζει την καθημερινότητα και την πρακτικότητα του βασικού αυτοκινήτου. Η αρχή έγινε με το Outback Wilderness πριν από μερικούς μήνες και τώρα, η ιαπωνική εταιρία δημοσιεύει δύο φωτογραφίες από το δεύτερο Wilderness που, νομίζω πως μπορούμε να συμφωνήσουμε όλοι παρότι δεν ανακοινώνεται επίσημα, είναι το Forester.

Οι αλλαγές που έχουν γίνει στο Forester για να μεταμορφωθεί σε “Wilderness” πιστεύουμε πως δεν απέχουν πολύ από αυτές που έγιναν για τον ίδιο λόγο στο Outback. Υπερυψωμένη ανάρτηση, νέοι τροχοί με εκτός δρόμου ελαστικά, προστατευτικά για το αμάξωμα και επεμβάσεις στην εμφάνιση που απλά υπογραμμίζουν την διαφορετικότητα της έκδοσης. Στην καμπίνα δε, περιμένουμε την επανεμφάνιση των ανθεκτικών και αδιάβροχων “StarTex” επενδύσεων και μερικά διακοσμητικά αλλά όχι πολλά παραπάνω. Αυτό που δεν περιμένουμε είναι δραστικές επεμβάσεις στον κινητήρα ή το σύστημα τετρακίνησης – αυτά είναι προφανώς επαρκή. Η Subaru αρνείται προς το παρόν να αποκαλύψει την ημερομηνία παρουσίασης του νέου μοντέλου αλλά αξίζει να αναφέρουμε πως η έκθεση της Νέας Υόρκης ξεκινά στις 19 Αυγούστου.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.