Το 2022 η έκδοση παραγωγής του Audi A6 E-Tron concept.

Δεν υπήρχε απολύτως καμία αμφιβολία για το γεγονός ότι το A6 e-tron Concept, που παρουσιάστηκε φέτος τον Απρίλιο, θα περνούσε στην παραγωγή. Ο εξηλεκτρισμός της γκάμας της Audi είναι μία προσπάθεια που ξεκίνησε και θα συνεχιστεί για αρκετό καιρό ακόμα και το πρωτότυπο που προορίζεται για αντικαταστάτης του A6 έχει ήδη κερδίσει την πρώτη “μάχη” με τον εντυπωσιακό σχεδιασμό του.

Δεν είναι μόνο οι αρμονικές αναλογίες και το design που δεν φαίνεται να απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί έτοιμο για παραγωγή, αλλά και τα τεχνικά χαρακτηριστικά που προκαλούν αισιοδοξία στο γερμανικό στρατόπεδο. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι στην μορφή που το είδαμε για πρώτη φορά πριν από μερικούς μήνες, το A6 e-tron Concept ήταν θεωρητικά ικανό για περισσότερα από 700 χιλιόμετρα αυτονομίας αλλά και εξαιρετικές επιδόσεις, χάρη όχι μόνο στο προηγμένο και ισχυρό, αμιγώς ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο αλλά και την εξαιρετική αεροδυναμική. Τώρα, εκπρόσωπος της Audi επιβεβαιώνει ότι η έκδοση παραγωγής του A6 e-tron Concept θα παρουσιαστεί στο κοινό όχι αργότερα από το 2022 και θα περάσει στην παραγωγή περίπου έναν χρόνο αργότερα.

Η λογική αλλά και η τόλμη που έχει επιδείξει η Audi με μοντέλα όπως το e-tron GT λένε ότι δεν θα αλλάξουν πολλά κατά την μετάβαση από το στάδιο του πρωτότυπο σε αυτό του μοντέλου παραγωγής ενώ ο εκπρόσωπος της γερμανικής μάρκας επιβεβαίωσε ότι το A6 e-tron δεν θα είναι το μοναδικό ηλεκτρικό μοντέλο που θα παρουσιαστεί του χρόνου. Την ίδια χρονιά θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του και το Q6 e-tron που, όπως γνωρίζουμε, θα βασίζεται στην Premium Platform Electric (PPE) αρχιτεκτονική – την ίδια που αναμένουμε να χρησιμοποιήσουν τόσο το A6 e-tron όσο και η ηλεκτρική Porsche Macan.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.