Η Hyundai ονομάζει το νέο minivan της Custo.

Ένα νέο μοντέλο ετοιμάζει η Hyundai και μάλιστα σε μία σχετικά απροσδόκητη κατηγορία. Το όνομα του όπως μαθαίνουμε, είναι Custo και μιλάμε για το νέο minivan της κορεατικής εταιρίας που θα λανσαριστεί σύντομα στην κινεζική αγορά. Την ανακοίνωση της Hyundai συνοδεύουν μία σειρά φωτογραφιών που δείχνει το design το οποίο ακολουθεί την τρέχουσα ταυτότητα της εταιρίας όπως έχει εκφραστεί στο Tucson και δευτερευόντως, στο Santa Cruz pickup.

Την παράσταση κλέβει η εντυπωσιακή μάσκα με τα περίτεχνα φώτα του Tucson ενώ στο πίσω μέρος, βρίσκουμε μία πιο απλή αλλά εξίσου όμορφη και αρμονική LED “υπογραφή” που καλύπτει σχεδόν ολόκληρο το πλάτος του αμαξώματος. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα όταν δουλεύεις με το στιλ ενός minivan αλλά η Hyundai δείχνει ότι προσπάθησε και το αποτέλεσμα, κρίνοντας από τις σκοτεινές εικόνες που δόθηκαν στην δημοσιότητα, την δικαιώνει.

Αυτό που προκαλεί ενδιαφέρον είναι ότι το Custo δεν είναι το μοναδικό minivan που καταφέρνει να κερδίσει την προσοχή μας καθώς πριν από λίγο καιρό η Hyundai αποκάλυψε το μεγαλύτερο Staria. Το Custo βέβαια, είναι σημαντικά μικρότερο μετρώντας “μόλις” 4.95 μέτρα σε μήκος, 1.85 σε πλάτος και 1.73 σε ύψος απέναντι στα 5.25 μέτρα του Staria, το οποίο όπως μπορείς να διαπιστώσεις, ακολουθεί εντελώς διαφορετικό δρόμο στον τομέα του design. Περισσότερα για το Hyundai Custo θα έχουμε σύντομα, αφού οι φωτογραφίες υποδηλώνουν πως το κορεατικό minivan είναι σχεδόν έτοιμο.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.