Το εσωτερικό του Ineos Grenadier είναι όπως το περίμενες!

Όπως ήδη γνωρίζεις, η Land Rover έχει ήδη λανσάρει στην αγορά την σύγχρονη εκδοχή του Defender και οι κριτικές είναι διθυραμβικές. Τι κάνει κάποιος ο οποίος θέλει κάτι λίγο πιο… σκληροτράχηλο και σίγουρα πιο “παλιομοδίτικο”; Μία επιλογή είναι το Ineos Grenadier που παρουσιάστηκε περίπου τέτοια εποχή πριν από έναν χρόνο ως μία σοβαρή εναλλακτική στο μοντέρνο Land Rover Defender. Μία εναλλακτική που συνδυάζει την εμφάνιση και την ανθεκτικότητα του κλασικού με την τεχνολογία του σήμερα. Μέχρι τώρα όμως, η Ineos είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες μονάχα από το εξωτερικό του Grenadier. Αυτό αλλάζει καθώς η πόρτα ανοίγει και μπροστά μας αποκαλύπτεται ακριβώς η καμπίνα που περιμέναμε από ένα αυτοκίνητο σαν αυτό.

Το design είναι σύγχρονο αλλά ταυτόχρονα, άκρως χρηστικό. Ταιριάζει απόλυτα στον χαρακτήρα του Grenadier συνδυάζοντας διαχρονικότητα, πολυτέλεια αλλά και μία μεγάλη δόση στιβαρότητας και αντοχής στα στοιχεία της φύσης και όχι μόνο. Από την πρώτη ματιά κιόλας, γίνεται εμφανές ότι ο έλεγχος όλων των υποσυστημάτων γίνεται από την “φορτωμένη” κεντρική κονσόλα που εκτείνεται μέχρι και την οροφή. Υπάρχει λόγος όμως, αφού οι διακόπτες έχουν σχεδιαστεί και τοποθετηθεί ώστε να επιτρέπουν τον χειρισμό τους ακόμα και με γάντια. Όλοι φαίνονται ανθεκτικοί, με ξεκάθαρη σήμανση ενώ κάτι που αξίζει να αναφέρουμε είναι πως το Grenadier τονίζει την απλότητα ως αξία τόσο για την αξιοπιστία του αυτοκινήτου όσο και την αντοχή του στον χρόνο.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι το μοναδικό τεχνολογικό highlight είναι μία οθόνη 12.3 ιντσών για τον χειρισμό του συστήματος ψυχαγωγίας και ενημέρωσης αλλά και το ότι το Grenadier χρησιμοποιεί περίπου 60% λιγότερους μικροεπεξεργαστές σε σύγκριση με άλλα SUVs της κατηγορίας. Για την πλοήγηση για παράδειγμα, ο οδηγός θα βασίζεται στο λογισμικό της Google ή της Apple με το οποίο είναι ούτως ή άλλως εξοικειωμένος αλλά υπάρχει ενσωματωμένη μία λειτουργία “pathfinder” που δείχνει τον δρόμο της επιστροφής στην εκάστοτε αποστολή. Κι όταν τελειώσει αυτή, ο καθαρισμός μπορεί να γίνει κυριολεκτικά με το λάστιχο αφού η προσφερόμενη πολυτέλεια δεν παρέχεται θυσιάζοντας την σκληροτράχηλη ιδιοσυγκρασία του Grenadier.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.