Η Jaguar-Land Rover θα λύσει τα προβλήματα αξιοπιστίας.

Δεν νοείται να προσπαθείς να πλασαριστείς στην αγορά ως μία premium εναλλακτική στο γερμανικό κατεστημένο της κατηγορίας και τα μοντέλα σου να μαστίζονται από προβλήματα αξιοπιστίας. Κάτι τέτοιο απλά δεν είναι αποδεκτό και δεν εννοούμε απαραίτητα προβλήματα που θα σε αφήσουν στην άκρη του δρόμου να περιμένεις την οδική, αλλά μικροπροβλήματα που δεν συνάδουν με την εμπειρία ιδιοκτησίας και χρήσης ενός premium αυτοκινήτου. Αυτό ήταν και είναι το πρόβλημα με την Jaguar-Land Rover που παραδοσιακά, κατακτά τις τελευταίες θέσεις σε έρευνες αξιοπιστίας ανά τον κόσμο. Είναι όμως ένα πρόβλημα το οποίο αναγνωρίζει η διοίκηση και θα κάνει τα πάντα για να διορθώσει.

Αυτός είναι ο πρώτος πυλώνας του προγράμματος “Reimagine”, του πλάνου μεταμόρφωσης μας. Τα αποτελέσματα στον συγκεκριμένο τομέα ήταν απαράδεκτα αλλά ξέρουμε πώς να τα διορθώσουμε. Δεν είναι επιστήμη, απλά σκληρή δουλειά. Ήδη τα αποτελέσματα για το 2021 είναι καλύτερα, αλλά έχουμε ακόμα πολύ δουλειά μπροστά μας.

Δήλωσε ο Thierry Bollore, που ανέλαβε καθήκοντα CEO στην αγγλική εταιρία το περασμένο φθινόπωρο και δεν αναφέρεται μονάχα στην αξιοπιστία αλλά και στην ποιότητα των αυτοκινήτων της Jaguar και της Land Rover. Το πρώτο βήμα είναι πάντοτε η αναγνώριση του προβλήματος και τώρα, η JLR έχει ένα μέλος στο συμβούλιο ειδικά για την ποιότητα και την ικανοποίηση των πελατών, τον Nigel Blenkinsop, ο οποίος αναφέρεται απευθείας στον Bollore. Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε ότι η βελτίωση της αξιοπιστίας και της ποιότητας δεν θα έχει αντίκτυπο μονάχα στην αντίληψη του κόσμου για τα αυτοκίνητα της JLR ή στην αύξηση του μεριδίου της στην αγορά μελλοντικά, αλλά και στο κόστος λειτουργίας με τα πρώτα αποτελέσματα να είναι ήδη εμφανή καθώς τα κόστη που αφορούν στην εγγύηση των αυτοκινήτων μειώθηκαν κατά 30%! Από εκεί και πέρα, σημαντική δουλειά γίνεται στον τρόπο που σχεδιάζονται και εξελίσσονται τα νέα μοντέλα, με περισσότερη τεχνολογία και ψηφιακό design σε κοινά συστήματα.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.