Πλησιάζει το ολοκαίνουριο Kia Sportage!

Με τρεις σκοτεινές, αλλά αρκετά αποκαλυπτικές φωτογραφίες η Kia ξεκινά την καμπάνια teasers που θα μας οδηγήσει κάποια στιγμή μέσα στους επόμενους μήνες στην παρουσίαση της νέας, πέμπτης κατά σειρά γενιάς του Sportage. Μίας γενιάς που φέρνει αλλαγές όχι μόνο στον σχεδιαστικό τομέα, κρίνοντας από τις φωτογραφίες που δόθηκαν στην δημοσιότητα, αλλά για πρώτη φορά στην σχεδόν 30-ετή ιστορία του μοντέλου και μία κατεξοχήν ευρωπαϊκή έκδοση που θα διαφοροποιείται, άγνωστο σε ποιον βαθμό, από τις υπόλοιπες.

Με το νέο Sportage δεν θέλαμε απλά να κάνουμε ένα ακόμα βήμα προς τα εμπρός, αλλά να κινηθούμε σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο στην κατηγορία των SUVs.

Δήλωσε ο επικεφαλής σχεδιασμού της κορεατικής εταιρίας, Karim Habib και οι φωτογραφίες που έχουμε στην διάθεση μας επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς αυτούς. Το νέο Sportage αντλεί έμπνευση από το ηλεκτρικό EV6 και ενσωματώνει την “Opposites United” σχεδιαστική ταυτότητα της εταιρίας με τα χαρακτηριστικά φωτιστικά σώματα (με LED φώτα ημέρας) και την μαύρη γρίλια να κλέβουν την παράσταση στο εμπρός μέρος, τα ιδιαίτερα LED φανάρια στο πίσω και την μεγάλη, κυρτή οθόνη που καλύπτει τον χώρο μπροστά από τον οδηγό μέχρι το κέντρο του ταμπλό στο εσωτερικό!

Σε αυτό το σημείο, δεν έχουμε καμία επιπλέον πληροφορία και η Kia δεν ανακοίνωσε ούτε την ακριβή ημερομηνία παρουσίασης του νέου Sportage αλλά υπόσχεται πως θα γνωρίζουμε περισσότερα τις ερχόμενες εβδομάδες. Περιμένουμε λοιπόν…

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.