Ο Francois Leboine επικεφαλής σχεδιασμού των Fiat και Abarth.

Μία σημαντική προσθήκη στο ανθρώπινο δυναμικό της ανακοίνωσε η Stellantis για την Fiat και την Abarth. Ο Francois Leboine θα ενταχθεί στην ομάδα σχεδιασμού των δύο ιταλικών μαρκών ως “Head of Design” αφήνοντας την Renault, όπου τα τελευταία χρόνια βρισκόταν στην θέση του “Head of Advanced Design” επιβλέποντας τον σχεδιασμό εντυπωσιακών πρωτοτύπων όπως το Morphoz και το νέο 5. Πριν από αυτό, ο Leboine ήταν επικεφαλής του Exterior Design Studio και από αυτή την θέση δημιούργησε το Renault Clio, το Renault Captur και το Dacia Sandero επιδεικνύοντας την ίδια εξαιρετική ικανότητα να σχεδιάζει τόσο αυτοκίνητα παραγωγής, όσο και concepts.

Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος που καλωσορίζω τον Francois Leboine στον κόσμο της Fiat τη στιγμή που παρουσιάζονται πολλές νέες ευκαιρίες με την ισχύ και την κλίμακα του Group. Ο σχεδιασμός νέων Fiat και Abarth είναι βασικός στην έκφραση της πλήρης δυναμικής μας στους πελάτες μας σε ολόκληρο τον κόσμο.

Δήλωσε ο CEO των εταιριών, Oliver Francois. Να σημειώσουμε ότι ο 46-χρονος Leboine είναι απόφοιτος του Royal College of Art και θα αναλάβει καθήκοντα από την 1η του ερχόμενου Ιουνίου, αναφερόμενος αποκλειστικά στον Chief Design Officer της Stellantis, Jean-Pierre Ploue. Μία πολύ “δυνατή” μεταγραφή από την Stellantis για δύο εταιρίες που χρειάζονται το πάθος ενός νέου σχεδιαστή και μία εντελώς διαφορετική οπτική που ανοίγει νέες προοπτικές.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.