Κάτι νέο και ηλεκτρικό θα παρουσιάσει σύντομα η Mini.

Μία φωτογραφία, πολλές απορίες. Τι είναι αυτό που μας δείχνει η Mini; Είναι σίγουρα κάποια εκδοχή του ηλεκτρικού hatchback της αλλά γιατί έχει τόσα φώτα; Γιατί έχει τόσο έντονο διαχύτη και ένα μικρό φως ανάμεσα στις δύο πλευρές του; Είναι προφανώς κάποιου είδους Safety Car αλλά για ποιο πρωτάθλημα; Η αγγλική εταιρία είχε ανακοινώσει στα τέλη του 2020 την εξέλιξη μίας καυτής έκδοσης του Mini Electric αλλά αυτό που (δεν) βλέπουμε στην φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα είναι κάτι περισσότερο. Άσε που το JCW GPE, όπως ονομάζεται επίσημα το σπορ EV, δεν είναι ακόμα έτοιμο για να περάσει στην παραγωγή!

Δυστυχώς λοιπόν, δεν έχουμε απαντήσεις για όλα τα ερωτήματα που δημιουργούνται από την παραπάνω φωτογραφία. Απ’ ότι φαίνεται, αυτή και το JCW GPE συνδέονται αλλά δεν γνωρίζουμε τον τρόπο. Ίσως να σημαίνει απλά ότι το πρόγραμμα του καυτού ηλεκτρικού της Mini προχωρά και η εταιρία είναι έτοιμη να αποκαλύψει κάποιες νέες λεπτομέρειες. Ούτως ή άλλως, πέρα από την ύπαρξη του JCW GPE δεν έχουμε κάποια επιπλέον πληροφορία σχετικά. Δεν ξέρουμε ούτε καν αν θα εξοπλίζεται απλά με κάποιον ισχυρότερο ηλεκτροκινητήρα στον εμπρός άξονα ή αν θα αποκτήσει και δεύτερο ηλεκτροκινητήρα πίσω και μαζί του, δυνατότητες τετρακίνησης. Αναγκαστικά λοιπόν, περιμένουμε από την Mini να μας λύσει τις απορίες…

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.