Ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός VW Amarok “Raptor”.

Ήδη γνωρίζουμε πως το επόμενο Volkswagen Amarok θα βασίζεται στο Ford Ranger καθώς οι δύο εταιρίες έχουν συνάψει μνημόνιο συνεργασίας και μέσα σε αυτό περιλαμβάνεται η… αμερικανική παροχή βοήθειας για την εξέλιξη της επόμενης γενιάς του γερμανικού pickup. Με το νέο Amarok όμως, ανοίγουν νέες προοπτικές και μία από αυτές δεν θα μπορούσε να μην είναι μίας σκληροπυρηνικά εκτός δρόμου έκδοσης στο ύφος του Ranger Raptor.

Πίσω ότι υπάρχει ακόμα χώρος για μία off-road έκδοση. Η αγορά είναι τεράστια και δεν μπορείς να το αγνοήσεις. Άρα, είναι κάτι που πάντα βρίσκεται στο πίσω μέρος του μυαλού μας.

Δήλωσε ο marketing και product manager του τμήματος επαγγελματικών οχημάτων της Volkswagen Αυστραλίας, Nick Reid. Δεν διευκρινίζεται όμως αν η έκδοση στην οποία αναφέρεται θα είναι ένα παγκόσμιο προϊόν (ή έστω αν θα γίνει διαθέσιμη και στην ευρωπαϊκή αγορά) ή αν θα είναι κάτι αποκλειστικά για την Αυστραλία όπως είναι το Amarok W580 που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Walkinshaw και σύντομα θα λανσαριστεί στην μακρινή χώρα. Ας δούμε πρώτα αν θα πάρει το πράσινο φως όμως. Πρώτα θα πρέπει να παρουσιαστεί η επόμενη γενιά και μετά να δούμε οποιαδήποτε άλλη έκδοση υπάρχει στο τραπέζι για να διανθίσει την γκάμα. Σε κάθε περίπτωση, έχουμε αρκετούς μήνες ακόμα μπροστά μας.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.