Η Singer “εξαφάνισε” την ACS καθ’ υπόδειξη της Porsche.

Στις αρχές του έτους η Singer, μία εταιρία γνωστή για τα αριστουργήματα που δημιουργεί χρησιμοποιώντας κλασικές Porsche, παρουσίασε την 911 Reimagined by Singer All-Terrain Competition Study by Singer & Tuthill – εν συντομία, ACS. Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον project όχι μόνο επειδή ξεφεύγει από την πεπατημένη και εξελίχθηκε με την χαρακτηριστική εμμονή στη λεπτομέρεια της αμερικανικής εταιρίας, αλλά  και επειδή σχεδιάστηκε σε συνεργασία με τον Richard Tuthill που φημίζεται για τις γνώσεις του στις off-road Porsche. Η ACS όμως, παρότι “κατέκτησε” το κοινό, δεν κατάφερε να κατακτήσει την Porsche και έτσι έχει εξαφανιστεί από όλες τις πλατφόρμες της Singer εξαιτίας της δυσαρέσκειας που εξέφρασε η γερμανική μάρκα σχετικά.

Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε μία μεγάλη κοινότητα enthusiasts. Μας βοηθούν στο να εξασφαλίσουμε ότι τόσα πολλά αυτοκίνητα της Porsche που κατασκευάστηκαν πριν από δεκαετίες παραμένουν στον δρόμο και τα απολαμβάνουν οι ιδιοκτήτες τους. Την ίδια ώρα όμως, έχουμε μία ευθύνη απέναντι στους πελάτες μας, να εξασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα της Porsche (σχεδιασμένα και εξελιγμένα από εμάς) ξεχωρίζουν. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει ένα μεμονωμένο εξάρτημα ή ένα ρούχο με το όνομα μας μέχρι και ολόκληρα αυτοκίνητα και το κάνουμε επιτρέποντας μονάχα προϊόντα που δημιουργήθηκαν από εμάς ή με την δική μας άδεια να φέρουν το όνομα της Porsche.

Δήλωσε εκπρόσωπος της. Με πιο απλά λόγια, η Porsche δεν ήταν ευχαριστημένη από το γεγονός ότι η Singer χρησιμοποιούσε το όνομα της πάνω στην ACS και προχώρησε στις ενέργειες που έκρινε ότι επιβάλλονται. Το περίεργο είναι ότι η Singer δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει αυτό αφού παραδοσιακά, οι δημιουργίες της έχουν τα σήματα της Porsche αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που ενόχλησε την γερμανική μάρκα. Από εκεί και πέρα, η Porsche έχει κάθε δικαίωμα να υπερασπίσει τα δικαιώματα και την ταυτότητα της χωρίς “ναι μεν αλλά”. Εφόσον έχει το δικαίωμα, είναι στην ευχέρεια της να το εξασκήσει και δυστυχώς, όταν αποφασίζει να το κάνει, δεν υπάρχουν πολλές επιλογές. Απλά υποχωρείς, προσαρμόζεσαι στις απαιτήσεις (όπως έκανε η Singer) και συνεχίζεις. Η ACS δεν εξαφανίστηκε κυριολεκτικά. Υπάρχει ακόμα αλλά χωρίς το όνομα της Porsche οπουδήποτε πάνω στο αυτοκίνητο.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.