Θα δίνατε 6.000 ευρώ;

Η ερώτηση παραμένει ακόμη και αν είστε θιασώτης των γκάτζετ ή καλύτερα εάν ενθουσιάζεστε με τις ταινίες Transformers. Αλλά και πάλι όχι μόνο αφού πρόκειται για κάτι πρακτικό, τουλάχιστον, ειδικά στην εποχή και στο αστικό περιβάλλον που ζούμε όπου θα μπορούσε να δώσει λύσεις σε πολλά προβλήματα μετακίνησης και όχι μόνο στο δρόμο.

Ο κύριος με την βαλίτσα

Αυτή θα είναι μία πρώτη εικόνα σας εάν το αποκτήσετε καθώς πράγματι πρόκειται για μία βαλίτσα ή και για μεγάλο χαρτοφύλακα αφού εσωτερικά υπάρχουν και θήκες για σημειωματάριο, στυλό, τάμπλετ κ.λ.π. Η βασική του δουλειά είναι άλλη και αφορά τις μετακινήσεις σας. Ανοίγετε λοιπόν την βαλίτσα, εμφανίζονται οι τροχοί εμπρός και πίσω, βγαίνει το τιμόνι και τα μαρσπιέ για τα πόδια, με την όλη διαδικασία να μην υπερβαίνει το ένα λεπτό ενώ αυτό μπορεί να γίνει οπουδήποτε ακόμη και σε έναν χώρο δουλειάς εάν σας καλέσει π.χ. ο κ. Πρόεδρος και βρίσκεται στην άλλη πλευρά και άκρη του κτιρίου.

Επιπλέον διαθέτει και λαβή για να την τραβάτε πίσω σας ως αποσκευή αεροπλάνου, διότι ζυγίζει και 27 κιλά οπότε είναι δύσκολο να την κουβαλάτε. Βέβαια μην σκεφθείτε να πάτε έτσι στο αεροδρόμιο και επιμένετε να περάσετε από έλεγχο με όλα αυτά τα καλώδια που υπάρχουν μέσα στον χαρτοφύλακα! Στα πιο πρακτικά μία πλήρης φόρτιση μπορεί να δώσει αυτονομία 40 χιλιόμετρα περίπου, πάντα βέβαια αναλόγως των συνθηκών. Τέλος μέσα στα πρακτικά, βάζουμε ότι διατίθεται σε οκτώ χρώματα, διότι όλα έχουν σημασία.

Γιατί αυτό και όχι ένα συμβατικό ηλεκτρικό σκούτερ; Διότι δεν χρειάζεται άδεια και κυρίως αυτό μπορείτε να το παίρνετε μαζί σας. Η επιλογή φυσικά δική σας, αλλά η αρχική ερώτηση παραμένει ακόμη. Θα δίνατε 6.000 ευρώ;

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.