Η Chevrolet ετοιμάζει το νέο Bolt.

Η πρώτη ουσιαστική επέκταση της γκάμας των ηλεκτροκίνητων μοντέλων της Chevrolet παίρνει τη μορφή του νέου Bolt που θα παρουσιαστεί επίσημα σε μερικές ημέρες. Η αμερικανική εταιρία που μπορεί να μην έχει παρουσία στην ευρωπαϊκή αγορά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάψουμε να την παρακολουθούμε, ετοιμάζει το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό Bolt για τις 14 Φεβρουαρίου αλλά παρότι απέχουμε μερικές ημέρες μόλις από την πλήρη αποκάλυψη, αρνείται να μας επιτρέψει μία πιο… καθαρή ματιά στο νέο μοντέλο.

Το πιο πρόσφατο teaser εστιάζει με χαριτωμένο τρόπο, μέσω της συνεργασίας της GM με την Disney, στην ευρυχωρία του νέου Bolt και προσέχει ώστε να μην αποκαλύψει οτιδήποτε πέραν των απολύτως απαραιτήτων. Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν μπορούμε να δούμε ούτε το design της καμπίνας, ούτε του αμαξώματος, όμως γνωρίζουμε ότι το νέο Bolt θα είναι διαθέσιμο τόσο ως παραδοσιακό hatchback, όπως ο προκάτοχος του, όσο και ως crossover. Γνωρίζουμε επίσης ότι θα γίνει το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο που θα προσφέρει την σουίτα συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης “Super Cruise” και ότι κατά πάσα πιθανότητα, θα είναι το τελευταίο ηλεκτρικό μοντέλο που δεν θα εξοπλίζεται με την “Ultium” τεχνολογία μπαταριών της GM, κλείνοντας ένα κεφάλαιο για την αμερικανική μάρκα και ανοίγοντας το επόμενο.

Περιμένουμε δε το νέο Chevrolet Bolt να βελτιώσει τα τεχνικά χαρακτηριστικά του σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά που προσέφερε 203 άλογα από έναν ηλεκτροκινητήρα και 417 χιλιόμετρα αυτονομίας χάρη σε μία μπαταρία 66 kWh. Περισσότερα όμως θα μάθουμε στις 14 Φεβρουαρίου, οπότε μείνε συντονισμένος.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.