Η Mini καταργεί το αυθεντικό δέρμα.

Η λέξη που αντηχεί σε ολόκληρη την βιομηχανία αυτοκινήτου τα τελευταία χρόνια, είναι “βιωσιμότητα”. Είτε μιλάμε για τον εξηλεκτρισμό των κινητήρων συνόλων, είτε για τον εξορθολογισμό της γκάμας και της γραμμής παραγωγής των εργοστασίων, είτε ακόμα και για τα υλικά που χρησιμοποιούνται, με ολοένα και περισσότερες εταιρίες να κάνουν στροφή σε ανακυκλώσιμες ή ανακυκλωμένες πρώτες ύλες. Πιο πρόσφατο, το παράδειγμα της Mini που ανακοίνωσε ότι τα μελλοντικά μοντέλα της δεν θα προσφέρονται με επενδύσεις από αυθεντικό δέρμα, παρά το γεγονός ότι το 54% των αυτοκινήτων που πωλήθηκαν στο Ην. Βασίλειο πέρυσι με αυτήν την επιλογή.

Δεν χρειαζόμαστε πλέον δέρμα επειδή δεν πιστεύουμε ότι είναι βιώσιμο. Είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι ότι θα έχουμε μοντέρνα προϊόντα υψηλής αξίας χωρίς δέρμα.

Δήλωσε ο επικεφαλής σχεδιασμού της αγγλικής φίρμας, Oliver Heilmer που συμπλήρωσε πως “το ύφασμα στα καθίσματα προέρχεται από 100% ανακυκλωμένα υλικά” και ότι  “η επένδυση από κάτω του από 70% ανακυκλωμένα υλικά”.

Είναι ευρηματική απλότητα. Τα υλικά θα ανακυκλώνονται αλλά ταυτόχρονα, είναι πολυτελή. Και ευρηματικά όσον αφορά στην λειτουργία τους. Για παράδειγμα, χρησιμοποιήσαμε φελλό στο Urbanaut. Η αισθητική θα προέρχεται περισσότερο από την οπτική ενός σπιτιού και λιγότερο από αυτήν ενός αυτοκινήτου.

Συνέχισε το υψηλόβαθμο στέλεχος της Mini. Και η αναθεώρηση των πρακτικών για την Mini δεν σταματά εκεί καθώς υπάρχει η διάθεση να αμφισβητηθεί το status quo με στόχο την δημιουργία ενός πραγματικά ξεχωριστής και παράλληλα, απολύτως πρακτικής καμπίνας. Τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο αλλά τις λεπτομέρειες για την κατεύθυνση στην οποία θα κινηθεί η αγγλική μάρκα στο μέλλον, θα τις ανακαλύψουμε στο προσεχές μέλλον, όταν αρχίσει να παρουσιάζεται η επόμενη γενιά του hatchback και όλων των άλλων εκδόσεων.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.